Перший форум мереж ЄС у Києві

  Субота, 13 Жовтня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

3 та 4 жовтня 2018 року в Києві пройшов Перший форум мереж ЄС від Представництва ЄС в Україні. Два насичених та продуктивних дні дали можливість учасникам для спілкування з відомими діячами та представниками ЄС в Україні, зустрічей з колегами із різних куточків нашої країни, планування спільних заходів.

Керівник євроклубу Охтирської гімназії «ЄвроStella» Мироняк Оксана Василівна поділилася досвідом реалізації проектів, познайомилася із можливостями співпраці з Представництвом ЄС, поточними та майбутніми проектами.

Важливою була Панель «Європейська інтеграція України: прогрес та роль молодіжних проєвропейських мереж», в якій взяли участь:

  • Ірина Геращенко - перший заступник голови Верховної Ради України,
  • Іванна Климпуш-Цинцадзе — віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України,
  • Вікторія Давидова - Радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні, Давід Стулік - прес-аташе ЄС в Україні.

Робота в світовому кафе із складання перспективних проектів із ламання стереотипів про ЄС, планування заходів між мережами у сфері взаємодії із органами місцевої влади, співпраця із громадою, неформальна освіта та пошук партнерів були цікавим та раціональними. Час співпраці під час форуму завершився спільними проектами як у мережі так і з партнерами із Європи.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.