Євроклубівці ХСШ №73 визначали цінності

  Неділя, 03 Лютого 2019 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби

Віримо в розум і відповідальність нового покоління українців, в наш свідомий і тверезий вибір свого сьогодення і майбутнього!

Сьогодні особливо гостро відчуваємо любов і відповідальність за свою країну на шляху до ЄС. Сотні наших учнів щодня навчаються бути громадянами, бо від кожного з нас залежить творення держави. Всі різні, цікаві, але домовилися та обрали 3 із 60-ти спільних цінностей, які важливі до кожного. Ми пограли для визначення цінностей особистості і деражави.

Три команди євроклубівців 7-х класів визначали цінності: особисті та командні. Кожна команда взяла на себе сміливість у визначенні цінностей, було безліч різноманітних емоцій, навіть запитань «Для чого ми це робимо?».

Після визначення ціннісного портрету кожного учасника перейшли до командної роботи. І почалися справжні активності: обговорення, суперечки та аргументи на перевагу конкретних цінностей, захист результатів роботи команд, і нарешті на столі з'явилися остаточні 3 цінності (з якими погодилися всі присутні). Приємно вражені, що підлітки настільки глобально мислять, вміють висловлювати та обґрунтовувати/аргументувати свої думки.

Віримо в розум і відповідальність нового покоління українців, в наш свідомий і тверезий вибір свого сьогодення і майбутнього. Віримо в Україну на шляху до Європи!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.