Свято "Французьке кафе" в Криворізькій гімназії №95

  Неділя, 10 Лютого 2019 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби

7 лютого у Криворізькій гімназії №95 відбулася незвичайна подія. Учасниками заходу стали майже всі учні школи. Свято "Французьке кафе" відбулося в рамках Року французької мови в Україні.

Вже десятий рік існує євроклуб "Світ-95", основною метою якого є вивчення традицій та звичаїв європейських країн, а також популяризація цієї інформації серед учнів. Ініціатором цієї події стала вчителька французької мови, засновник гуртка - Світлана Руденко.

У фойє зібралися учні всієї школи, від п'ятих до одинадцятих класів. Кожен клас представляв своє кафе. Діти разом із батьками презентували кондитерські вироби виготовлені власноруч за французькими рецептами. Кожен стіл був оформлений у французькому стилі. Вимогливе журі оцінювало підготовку учнів за багатьма критеріями.

Найталановитіші учні вітали журі французькою мовою, співали пісні. А також отримали дипломи за активну участь, креативність, оригінальність виступу та оформлення столу.

Головним гостем свята був французький студент Фан Янг, який перебуває на стажуванні і працює в Криворізькій гімназії №95 в рамках співробітництва федерації обмінів Франція-Україна. Він високо оцінив підготовку учнів до свята.

В цілому свято пройшло цікаво, незмушено, весело. Діти, їх батьки, вчителі та адміністрація школи лишилися задоволеними.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.