Зустріч активістів ЦДД "Україна-Європа-Світ" Кременчуцького ліцею №4 "Кремінь" у Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені Вітовта.

  Неділя, 24 Лютого 2019 Euroquiz

22 лютого 2019 року в Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені Вітовта члени ЦДД Кременчуцького №4 «Кремінь» були учасниками засідання клубу друзів Вітовта.
На зустріч завітали активісти МДО "Армія Добра", центрів дитячої дипломатії, педагоги.

Головними гостями були представники литовського міста-побратима Алітус художниці пані Агне Варпукевічюте і пані Ана Варпукевіччієне, а також екс-президент центру дитячої дипломатії ліцею №4 Ряса Артем.

Відкрив засідання директор Інституту розвитку Кременчука Андрій Мельник. Він привітав учасників зустрічі та розповів про роботу Інституту розвитку Кременчука і міжнародні зв'язки міста, зокрема про співпрацю з литовським містом-побратимом Алітус.

Литовські гості розповіли про свою творчість, уподобання, про художню виставку, яка відкривається в Кременчуці.

Про свої враження від участі у Міжнародному соціальному проекті «Книга Добра», зустрічах з видатним особистостями та державними діячами України, Литви, Латвії та Естонії говорили діти-учасники проекту. Артем Ряса розповів про своє спілкування з Головою Ради ЄС паном Дональдом Туском. Учасники проекту подарували Андрію Мельнику і колективу ІРК друкований примірник "Книги Добра".


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.