Євроклую "ЄДНІСТЬ" реалізує проект "Молодь вивчає і змінює світ"

  Середа, 27 Лютого 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби

Євроклубівці ШЄК «ЄДНІСТЬ» розпочали участь у заходах проекту «Молодь вивчає і змінює світ», що реалізується в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» та втілюється євроклубом «ЄДНІСТЬ»
Згідно плану роботи над проектом 25 лютого 2019 року євроклубівці стали учасниками заходу «Зустріч з успішними людьми «Вони змінюють світ».

В читальній залі Прилуцької міської центральної бібліотеки ім. Л. Забашти відбулась зустріч з прилуцьким художником Владиславом Готчієвим та презентація його персональної виставки «Живопис до кави». На виставці представлені 24 олійні роботи автора у різних техніках. Пан Владислав має технічно-економічну освіту, але в нагоді стали уроки образотворчого навчання в Астраханській художній школі при художньому училищі ім. Власова.

З 2013 року Владислав став більше віддавати себе образотворчому мистецтву, поєднуючи потребу душі із підприємницькою діяльністю, і, як результат, до ста робіт уже роз’їхались по світу. Владислава Васильовича вітали прилуцькі художники Анатолій Риженко, Володимир Соловей, друзі, рідні та інші.

Директор бібліотеки Людмила Зубко побажала, щоб ця виставка стала успішним стартом для творчого розвитку та подальших успіхів пана Владислава. Глядачі визнали цікавими урбаністичну тему міських пейзажів, портрети відомих особистостей та осінні натюрморти автора. На учасників проекту виставка мала дуже позивне враження.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.