ЗУСТРІЧ ЄВРОКЛУБІВ «ЄДНІСТЬ» ТА «ПОШУК»: РЕАЛІЗУЄМО ПРОЕКТ «МОЛОДЬ ВИВЧАЄ І ЗМІНЮЄ СВІТ» РАЗОМ

  Понеділок, 04 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби

01 березня 2019 року керівники та євроклубівці ШЄК «ЄДНІСТЬ» Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Прилуцької районної ради Чернігівської області зустрілися з членами євроклубу «ПОШУК» Новобиківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицького району Чернігівської області

Зустріч була проведена згідно плану роботи над проектом «Молодь вивчає і змінює світ», що реалізується в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» та втілюється євроклубом «ЄДНІСТЬ» за підтримки ГО «Українська громадська рада» та Сухополов’янської сільської ради.

В ході зустрічі було проведено тренінги Європейський вибір України» та «Проектна робота – простір для молоді, яка вивчає та змінює світ». Учасники тренінгу вчилися аналізувати інформацію про Європейський Союз, Угоду про асоціацію, культуру та освіту європейських країн, використовуючи роботу в групах, інтерактивні вправи, руханки. Обговорили особливості реалізації проекту «Молодь вивчає і змінює світ».

Для євроклубівців «ПОШУКу» було запропоновано взяти участь у проведенні у п'ятій щорічній Євровікторині (яка проводиться з грудня 2018 року по червень 2019 року). Євровікторина — це всеукраїнська вікторина на тему Європи та Європейського Союзу, що складається з 5 тематичних напрямків Представництва ЄС в Україні.

Також керівники ШЄК «ЄДНІСТЬ» оголосили про проведення у травні 2109 р. інтелектуальної олімпіади про Європейський Союз та виставки малюнків «Європа очима молоді». Також запропоновано провести у своїй школі екологічну акцію «Збережено рідний край, Європу, світ» та спортивні змагання до червня 2019 року.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.