День кар’єри ЄС в м. Полтава

  Вівторок, 02 Квітня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Полтава 10 квітня 2019 року.

Захід  має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

вул. Коваля 3, м. Полтава, Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»                                            

Коли?

10 квітня 2019 з 10:00 до 17:00

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

 

10.30-10.50

Відкриття заходу, за участі Олексія Нестулі, ректора ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»; Катерини Клавдієвої, директора Полтавського обласного центра зайнятості; Романа Товстого, т.в.о. голови Полтавської обласної державної адміністрації; Олени Харченко, директора Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА; Інни Іщенко, директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА.

10.50-15.00

Робота Ярмарку вакансій

12.00-14.00

Панельна дискусія «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз»

Спікери: Віталій Дмітрієв, директор ТОВ «Системи модернізації складів», представник керівних органів Полтавського Ротарі-клубу; співвласник ГО "Полтавський бізнес клуб", Олексій Нестуля, ректор ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»; Анастасія Яковенко, PR-менеджер БО «Взаємопоміч»; Катерина Клавдієва, директор Полтавського обласного центур зайнятості.

14:00-15:30

Тренінг 1: Співбесіда на роботу твої мрії: DO’S & DON’TS

14.00-15.30

Тренінг 2: Стартап: від ідеї до власного бізнесу. Основні питання стартаперів регіону

15:30-16:50

Тренінг 3: Як отримати стипендію на навчання за програмами Єразмус+. Кроки подачі успішної заявки

 

За подальшою інформацією прохання звертатися: +380508085383 Інна Пахомова

 Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» у Полтаві є одноденним заходом, що проводиться Вищим навчальним закладом Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.