Свято Франкофонії в Криворізькій гімназії №95

  Субота, 06 Квітня 2019 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби

4 квітня у Криворізькій гімназії №95 відбулося свято Франкофонії. Захід пройшов на французькій мові. Запрошені гості - студенти з Алжиру та Монако. Ведучими були - волонтер з Франції Фан та студентка Криворізького педагогічного університету Уляна Єршова.

І знову Криворізька гімназія №95 долучилася до проведення Року французької мови в Україні. Цей важливий для нашої держави захід інтегрально вписується у принципи та цінності Міжнародної Організації Франкофонії.

4 квітня відбулося Свято Франкофонії під керівництвом Світлани Руденко. Проводили свято волонтер з Франції Фан та студентка ІІІ курсу, випускниця КГ №95 - Уляна Єршова. В заході брали участь не тільки гуртківці Євроклубу "Світ-95", та інші учні гімназії.

Глядачі побачили сценку спектакля, який заняв І місце в національному конкурсі Франкофонії в Києві у грудні 2018 року та відео з конкурсу. Дитячий хор співав "Діти землі", а учениця Ірина з 8-А класу виконала пісню "Ми пишемо на стінах".

Почесними гостями були студенти з Алжиру та Монако, їх викладачі. Вони розповіли про себе, співали вірші. Під час заходу лунала французька мова.

Гімназисти залишилися задоволеними, а такі заходи сприяють поліпшенню спілкування та розуміння культури інших народів.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.