Миколаїв зустрічав гостей

  Вівторок, 11 Червня 2019 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби

З 4 по 6 червня в Миколаєві проводився Всеукраїнський фестиваль «В об’єктиві натураліста». Юні натуралісти знайомили присутніх з фотороботами зі своєї малої батьківщини. А приїхали гості нашої області з 18 областей України: Херсону, Черкас, Чернігова, Рівного, Одеси, Дніпра та інших областей. У кожній області є свої екологічні проблеми.

Разом ми обговорювали ці проблеми і можливі шляхи їх вирішення. А ще ми порівнювали наші екопроблеми з проблемами країн Європейського Союзу. Треба брати кращий досвід вирішення цих проблем у країн ЄС. А потім члени Миколаївського Євроклубу «Країнами та континентами» МЗШ № 45 провели вікторину «Мандрівка країнами Європейського Союзу», за правильні відповіді учасники отримали призи від команди Євроквізу та Представництва ЄС в Україні. Здається, на цьому святі байдужих не було.

Всі учасники дізналися багато нового і цікавого про Європейські країни. А ми знаємо, що зайвих знань не буває. А всі разом ми вдячні за підтримку команді Євроквізу та представництву ЄС в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.