Інтелектуальна Європа-гра «Європа у великому та малому, в історії та мріях»

  Четвер, 13 Червня 2019 Олена Литвиненко Білопільська центральна бібліотека для дітей Білопілля Бібліотеки

13 червня 2019 року в Білопільській центральній бібліотеці для дітей відбулась інтелектуальна Європа-гра "Європа у великому та малому,в історії та мріях"

Інтелектуальна гра "Європа у великому та малому,в історії та мріях" проведена в Білопільській центральній бібліотеці для дітей з учнями середнього шкільного віку мовного пришкільного табору Білопільської СШ №1.

Захід проведено в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» з метою зацікавлення дітей Європейським Союзом, пізнанням нового і цікавого про країни ЄС та долучення юних громадян до подальшої розбудови європейської України. Змагались дві команди «Ми - європейці» та «Євроерудити». Під час розминки діти перевіряли свої знання в категоріях «Географія», «Історія», «Культура».

Потім команди змагались в категорії «Багато мов – одна мета», використовуючи наліпки, які наклеювали на карту країн-членів ЄС. Цікава гра закінчилася підведенням підсумків та знайомством дітей з серійними виданнями "Бібліотека англійської літератури".


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.