День Європи в Україні онлайн

  Вівторок, 19 Травня 2020 Cтороженко Анастасія Григорівна Центральна бібліотека КЗК "Жовтоводська ЦБС" Жовті Води Бібліотеки

16 травня 2020 року Пункт європейської інформації Центральної бібліотеки КЗК "Жовтоводська ЦБС" відзначив онлайн.

З 2003 року третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року.

У 2020 році День Європи в Україні припадає на 16 травня. Для українців це особливий день. Ще з античних часів Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи. Через пандемію та карантинні обмеження цього року День Європи в Україні Пункт європейської інформації Центральної бібліотеки КЗК «Жовтоводська ЦБС» відзначає онлайн.

Для громади міста працівники бібліотеки розробили WEB-навігатор «Корисні посилання для Вас про ЄС», Віртуальний Book-вояж «Літературна Європа», ПроГУГЛянку «Бібліотстопом по ЄС», Віртуальний тур «Галопом по Європі». Також бібліотекарі пропонують користувачам долучитися до онлайн-уроків про європейські цінності та важливі якості та взяти участь у Євровікторині 2020. Тож слідкуйте за новинами та матеріалами, буде цікаво)

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.