МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ ВІДЗНАЧИВ ЄВРОКЛУБ «ЄВРОПЕЙСЬКА ЄДНІСТЬ»

  Неділя, 18 Листопада 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

16 листопада традиційно шкільний євроклуб Кам`янської гімназії № 39 відзначив Міжнародний День Толерантністі. Під час проведення тренінгу "Толерантність - шлях до миру і злагоди" учні ознайомились з поняттям толерантності, ознаками толерантної людини, мали нагоду відпрацювати у конкретних шкільних ситуаціях модель толерантної поведінки.

Толерантність, як ніколи раніше, важлива в сучасному світі. Щастя живе в серцях, які відчувають любов і красу. Що таке щастя, знають діти. Вони вміють дивитися на світ добрими, світлими очима, вміють радіти й дивуватися.

Для проведення тренінгу «Толерантість – шлях до миру і злагоди» на засідання євроклубу була запрошена психолог Благодійного Фонду «Карітас Кам`янське» Марина Кузнецова. Під час тренінгу учасники за допомогою різних цікавих ігрових вправ удосконалювали практичні навички розвитку емоційного інтелекту, адже сьогодні це є надзвичайно важливим задля попередження конфліктів у підлітковому віці гімназистів.

Дякуємо пані Марині за дуже цікавий і пізнавальний тренінг! Головне те, що тренінг був практичний до застосування, який дав гімназистам досвід краще розуміти себе та оточуючих, мотивував вдосконалюватися й далі. На тренінгу була дружня невимушена атмосфера, що додало позитивного настрою.

Пані Марина пригостила усіх солодкими подарунками й побажала учням починати день з посмішки, привітатися, підтримати, допомогти, зрозуміти, поділитися тим, що маєш.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.