11 лютого 2019 стартував шкільний марафон Євроклубу «Грінвіч» мережі євроклубів Миколаївського міського євроклубу «Діалог».

  Середа, 20 Лютого 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби

11 лютого 2019 стартував шкільний марафон Євроклубу «Грінвіч».
15 лютого, у п’ятницю, відбувся останній етап марафону – шкільний етап міського брейн-рингу Миколаївського міського Євроклубу «Ділаог» «Європа в мініатюрах» на який були запрошені представники 7-11 класів.

11 лютого 2019 стартував шкільний марафон Євроклубу «Грінвіч» мережі євроклубів Миколаївського міського євроклубу «Діалог».

Першим етапом марафону була раптівка «Україна європейська держава тому,що…» де учнівським колективам 5-11 класів було запропоновано висловити своє бачення України в сучасному світі та вказати на рушійні зміни, які відбуваються у суспільстві. Така форма роботи спонукає учнів критично осмислювати події у державі, з тим, щоб у майбутньому бути повноцінними творцями її історії. Всі учнівські колективи прийняли активну участь і показали своє креативне мислення.

Через 2 дні в актовому залі школи відбувся черговий етап шкільного марафону Євроклубу «Грінвіч». Команди учнівських колективів 5-8 класів взяли участь у конкурсі сценічних мініатюр «Як ми бачимо Європу». Конкурс проводився з метою ознайомлення учнів із країнами Євросоюзу, їх культурою та традиціями.

Конкурс відбувся за номінаціями (за вибором): пісня, танцювальна композиція, казка, сценічна постановка, мультимедійна презентація країни До складу журі були запрошені педагоги, представники учнівського колективу та представник від батьківської громади. Виступи учнівських колективів були яскраві та захоплюючі. На конкурсі засяяли нові талановиті зірочки школи.

15 лютого, у п’ятницю, відбувся останній етап марафону – шкільний етап міського брейн-рингу Миколаївського міського Євроклубу «Ділаог» «Європа в мініатюрах» на який були запрошені представники 7-11 класів. Учні активно відповідали на пізнавальні та цікаві питання. Брейн –ринг складався з декількох етапів, які містили питання про країни Євросоюзу, а на етапі, який називався «Чорна скринька», були бонусні запитання, які давали змогу учасникам отримати додаткові бали за миттєві відповіді. У складі журі брейн - рингу були педагоги, представник учнівського колективу та керівник міського Євроклубу «Діалог» Артем Яковлєв, який за результатами гри вручив учасникам подарунки від представництва ЄС в Україні. Також він привітав переможців та передав шкільному Євроклубу «Грінвіч» подарунки від представництва ЄС в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.