Новини мереж ЄС

  Середа, 11 Квітня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
За ініціативи членів євроклубу "ЄвроStella" Охтирської гімназії (керівник Мироняк О.В.) в навчальному закладі з 2 по 5 квітня 2018 р було проведено пізнавальний конкурс Еuroquiz.
  Понеділок, 09 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
15 березня 2018 року в Дніпропетровському дитячо-юнацькому центрі міжнародного співробітництва відбулася Vl обласна краєзнавча конференція учнівської молоді, присвячена революційним подіям початку ХХ ст. в Україні, що стали переломними у вітчизняній історії, на тему: «Українська революція 1917-1921 рр. Відродження державності українського народу (до 100-річчя подій)".
  Понеділок, 09 Квітня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
Участь учнів та вчителів НВК №20 у Міжнародній конференції з прав людини у Франції
  Понеділок, 09 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб Кам`янської гімназії № 39 долучився до відзначення Міжнародного дня рідної мови. Активісти нашого євроклубу провели відкрите засідання у формі інтелектуального брейн-рингу «Мовно - літературний вояж» .
  Понеділок, 09 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Нещодавно відбувся ІІ обласний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук України на базі Дніпропетровського національного університету ім
О. Гончара.
  Субота, 07 Квітня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Члени ШЄК"Сучасник" м.Кам'янського отримали сертифікат за участь в Антикорупційному уроці від ПРООН в Україні.
  Четвер, 05 Квітня 2018 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби
В Криворізькій гімназії №95 пройшла всеукраїнська онлайн вікторина на тему Європи з 3 по 5 квітня.
  Четвер, 05 Квітня 2018 Острадчук Оксана Анатоліївна євроклуб "Мандрівник" Вінниця Євроклуби
У березні 2018 року стартував міжнародний проект євроклубу "Мандрівник" гуманітарної гімназії №1 ім. М.І.Пирогова Вінницької міської ради "Зелена школа".
  Середа, 04 Квітня 2018 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
30 березня у місті Вінниця відбулася чергова афілійована не-коференція ЕдКемп (EdCamp).Серед презентованих цікавинок для активного вчительства - робота у проектах Euroquiz.
  Середа, 28 Березня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Уже сім років поспіль Україна − незмінний учасник міжнародної просвітницької акції Global Money Week. Охтирська гімназія долучилася до цієї події вперше.
  Середа, 28 Березня 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Ми спілкуємося з іншими євроклубами, об’єднуємося у цілі мережі та співпрацюємо з іншими інституціями, що також популяризують європейські цінності.
  Понеділок, 26 Березня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
Вивчаючи французьку мову, ми вивчаємо і культуру цього дружнього народу. Тож, 20 березня, у Міжнародний День Франкофонії, євроклубівці НВК №20 "Патріоти" об'єднали учнів та вчителів, щоб відзначити це свято.
  Вівторок, 20 Березня 2018 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" село Сухополова Приуцького Євроклуби
Простір для формування соціальної компетенції надає проектна робота та міжнародне співробітництво з колективами закладів освіти інших країн. Євроклуб «ЄНІСТЬ» Сухополов’янської школи, що на Чернігівщині, має такий досвід.
  Понеділок, 19 Березня 2018 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
15 березня координатор євроклубу ХЗОШ № 91 "EuroMix" провів семінар для заступників з виховної роботи Слобідського району м.Харкова на тему " Євроклуби- неформальний рух до європейського простору в умовах НУШ"
  П'ятниця, 16 Березня 2018 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" село Сухополова Приуцького Євроклуби
16 березня 2018 року в рамках спільного проекту «Нас об’єднали європейські цінності та любов до України» найактивніші члени шкільного євроклубу «ЄДНІСТЬ» Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської області за підтримки громадської організації «УКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА РАДА» завітали на День народження євроклубу «ЄВРОСВІТ» Горбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Куликівського району Чернігівської області та зустрілися з давніми партнерами-членами євроклубу "СОНЯШНИК" КУличівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівського району.
  Вівторок, 13 Березня 2018 Берлін Ольга Анатоліївна Євроклуб "Астра" Кропивницький Євроклуби
Євроклуб «Астра» активно шукає партнерів для проекту «The Informed Choice».
  Понеділок, 12 Березня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Тенденція співпраці шкіл з громадою та громадськими організаціями з’явилась в нашій країні відносно недавно, але цей напрямок діяльності зразу отримав багато прихильників і набув різних форм.
  Понеділок, 05 Березня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
В 2016 році вперше Представництво ЄС провело Всеукраїнський чемпіонат з брейн-рингу на євроінтеграційну тематику, який викликав величезний інтерес євроклубівців.
  Четвер, 01 Березня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
18-21 лютого 2018 року у таборі «Артек» команда Охтирської гімназії «GLOBETROTTERS» стала переможцем імітаційної гри "Модель ЮНЕСКО".
  Четвер, 01 Березня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
13 лютого учні Охтирської гімназії підготували святкову програму "Ми у світ приходимо для добра й любові" для вихованців Комунальної установи "Охтирського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів".
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.