15.03.2018   22:35
YEA

Брейн-ринг для студентів від Представництва ЄС

Якщо ви думаєте, що найочікуванішою подією в університеті в розпал навчального дня є відміна пари? — Ви помиляєтесь.
13 березня такою подією дня стала розважально-інформаційна гра брейн-ринг від представництва ЄС в Україні. Гра відбулась в Харківському національному університеті ім. С. Кузнеця й стосувалась європейської тематики.

Відкрила захід  Вікторія Давидова, радник  з питань преси та інформації представництва ЄС в Україні. Пані Вікторія розповіла чим впродовж наступних двох днів буде займатись Представництво ЄС в Харкові, побажала запеклої гри та розповіла гостям таємницю. Конкуренція в грі мала б бути запеклою, бо серед студентів, запрошених на брейн-ринг, пристутні випускники проекту  EU Study Days.  EU Study Days — короткотермінові освітні сесії для студентів та випускників вузів, які мають на меті ознайомити молодь з діяльністю європейських  інституцій в Україні й дати можливість поспілкуватись особисто з експертами Представництва ЄС.

Перемогу поділили студенти Харківського національного автомобільно-дорожнього університету  та Національного юридичного університету, однак пам'ятні подарунки від представництва ЄС дістались всім учасникам.

Захід став гарною нагодою для студентів дізнатись про значимість представництва ЄС в Україні та їх діяльність.