17.12.2018   11:00
YEA

Чи відомо вам що таке гендер і чому про це поняття так багато чути останнім часом? Хто відноситься до цієї категорії? Чи потрібні нам знання про це? Чи варто навчати молодь про гендер? Що гарантує нам рівність та чи потрібна вона між гендерними представниками?

13 грудня у Національний університет Острозька академія Посли Європейської Молоді в Україні* Надія Симоненко (Nadiia Symonenko), Nataly Pavlik та Kateryna Chubei, спільно із Ostroh Debate Union провели Дебати: освіта про гендер. За та проти в ході відзначення Дня прав людини. До заходу долучилися студенти та викладачі факультету міжнародних відносин Національного університету "Острозька академія", а також представники Молодіжної секції Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин.

Захід відкрила Oksana Burova - Керівник Інформаційного центру ЄС в Національному університеті "Острозька академія", лекцією "Гендер в політиці".

Правозахисниця Maria Tsypiashchuk провела інтерактивний тренінг та допомогла розібратися з усіма аспектами гендерної тематики.

Окрім цього, Посли провели інтерактивну гру, в результаті якої учасники дізналися про цікаві факти про ЄС та про можливості для молоді від ЄС в Україні, а переможниця Валерія Лісовська отримала круту футболку від Послів Європейської Молоді в Україні.

Хочу подякувати усім, хто долучився до організації та проведення цього заходу, а також усім присутнім за підтримку та активність. Для мене це перший проведений захід подібного формату у якості Посла, попереду - ще 10 місяців роботи! Сподіваюся на подальшу підтримку і обіцяю ще більш круті івенти зі свого боку!

#movingforwardtogether #EU4youth #прямуєморазом

*Посли Посли Європейської Молоді та Інформаційні центри ЄС входять в Єромережу України.

Більше про Євромережу: https://euroquiz.org.ua/network-eu/about

Слідкуйте за подіями: https://www.facebook.com/EUNetwork2018

Долучайтеся до мережі «Молодь Європейських Сусідів»: http://bit.ly/young-european-neighbours

Дізнайтеся більше про Послів Європейської Молоді в Україні: http://bit.ly/YEAs-Ukraine

Долучайтеся до офіційної сторінки Представництва ЄС в Україні: https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/

Підписуйтесь на новини та слідкуйте за можливостями для молоді від ЄС: https://www.euneighbours.eu/ru/user/register

@euneighbourseast в соц мережах (Facebook, Instagram, Twitter)