01.11.2019   04:00
Євроклуби

Європейські канікули
Правду говорять, що щасливі люди діляться щастям, їх очі випромінюють скільки позитиву, що заряджають сотні людей поряд. Саме такими є наші друзі, а їх енергетика, щирість, любов, бажання зробити наші канікули незабутніми лише підтверджують слова про місію людини - творити і доносити добро. Щастя – заряджає. Щастя – мотивує. Щастя – наповнює добротою.

Наші неймовірно драйвові осінні канікули залишили багато яскравих та незабутніх вражень, емоцій, моментів, спогадів, дивували нас красою пізньої осені, чарівних архітектурних будівель, заворожуючих стилів бароко, неоготики, класицизму, необароко, авангардизму.. Подорожі місцями, які уособлюють багатство Фландрії, Валлонії, Брюсселю, містична цифра 7, яка переслідувала нас у «селищі на болоті» ( 7 пагорбів, 7 доріг, 7 знатних родів), навіть Гран Плас охороняють 7 тварин - додавали свого шарму і дивували. Це була освітня подорож, ми зачаровано слухали французьку, німецьку, англійську та нідерландські мови, насолоджувалися картинами художника Магріт, вивчали японську архітектуру, собори святих Михайла, Гудули, базиліку, спілкувалися з кореспондентами з України про газові питання в Європейському кварталі біля Європарламенту, зачаровувалися шматком Парижа – парком 50-річчя, дивувалися майстерності та містиці Атоміума, милувалися Горою мистецтв та неймовірною красою нідерландського по духу Гента. Наша чарівна екскурсовод Юля зачарувала нас магією королівства Бельгії. Чи могли ми уявити собі, що подорож Європою буде наскільки багатогранною? Смаки польської, французької, грецької, бельгійської, тайської, італійської кухонь, вивчення фламандської та антверпенської архітектурних шкіл, запах бельгійських вафель чи смак тістечок і цукерок від Леонідас…
Канікули моєї мрії – це саме про них і йде мова. Дякую, мої любі, милі magnifique amies Olena and Mike! Ми вас дуже щиро любимо за вашу сутність, душу і серце!