30.05.2020   00:00
Євроклуби

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Тому в Криворізькій гімназії № 95 адміністрація, вчителі, педагоги – організатори, керівники гуртків цілеспрямовано, тісно працюють над вихованням цього скарбу.

Так соціально - психологічна служба гімназії на чолі з Людмилою  Потамахіною  до цього дня розробила низку заходів, таких як : арт - студія «Приручи  свого дракона», мета  якої направлена на самопізнання та покращення  психо - емоційного стану, фотоквести «Моє щасливе дитинство», тренінги: «Я знаю свої права та обов’язки», «Батьки і діти – мистецтво спілкування», тренінги в питаннях запобігання та протидії булінгу.

Традиційно, 1 червня наші вихованці знаходяться у пришкільному  таборі і в цей день проводиться конкурс- малюнків на асфальті з театральним  захистом. Останні роки міжнародні та регіональні організації приділяють значну увагу забезпеченню прав дітей у цифровому середовищі. І тому в гімназії проводимо тренінги «Я в мережі  інтернет», мозковий штурм «Я в онлайні», обговорення «Як правильно користуватися інтернетом» на заняттях гуртка «Світ-95» не тільки до Дня безпечного інтернету , а і напередодні  Міжнародного  Дня  захисту дітей. 

Таким чином, заходи, що проводяться в Криворізькій гімназії №95, мають позитивний вплив на психіку та здоров’я дітей, знижують тривожність, дратівливість, соціальну дезадаптованість і узалежнену поведінку.

У додатку ви також можете знайти цікаві вправи, які модна використовувати у роботі з дітьми.

Скачать //Trenngove_zanyattya_Bezpeka_v_merezh_nternet.pdf
Скачать //Trenng_Ya_znayu_svoi_prava_ta_obovyazki_.pdf