14.06.2020   17:00
Євроклуби

Харківський національний університет міського господарства ім. О.Бекетова – надійний партнер Асоціації шкільних Євроклубів м. Харкова.

Протягом 2019-2020 навчального року євроклубівці та євроклубівки закладів освіти міста із задоволенням відвідували заняття, майстер-класи, тренінги, лекції і практикуми у Школах розвитку для активної молоді на базі університету.

Центр доуніверситетської освіти і кар’єри за підтримки Департаменту освіти Харківської міської ради цього року організували для юних харків’ян і харків’янок такі напрямки роботи Шкіл розвитку: «Мер міста», «Урбаністичні європейські студії», «Маркетингові комунікації», «Start Up School», «Освітня платформа «Шкільний омбудсмен», «Юний інспектор з безпеки».

Лідери і лідерки учнівського самоврядування м. Харкова не тільки отримали Сертифікати про навчання, а і взяли участь і перемогли у конкурсах учнівських проєктів та були відзначені Дипломами.

З гордістю повідомляємо, що цього року Школи розвитку Харківського національного університету міського господарства ім. О.Бекетова відвідало близько 1000 учнів та учениць шкіл, Євроклубів, органів учнівського самоврядування Харкова.



Під час майстерок Школи розвитку «Урбаністичні європейські студії» (викладачка Людмила Радіонова, канд. філос. наук, доцентка кафедри Філософії і політології) члени Євроклубів Асоціації Євроклубів м. Харкова брали участь в онлайн та оффлайн тренінгах із дослідження питань євроінтеграції у місті, країні; обмінювалися досвідом про об'єкти європейської історичної та культурної спадщини; досліджували світлини і карти європейських міст.

12 червня 2020 Центром доуніверситетської освіти і кар’єри разом з Департаментом освіти Харківської міської ради був проведений урочистий онлайн-випускний слухачів і слухачок Шкіл розвитку лідерів учнівського самоврядування-2020. Учнів та учениць щиро привітали Малиніна Тетяна, директорка Центру доуніверситетської освіти і кар’єри, та Полякова Інна, методистка НМПЦ Департаменту освіти Харківської міської ради.

Асоціація Євроклубів м. Харкова сподівається на спільні проєкти і плідну співпрацю з Харківським національним університетом міського господарства ім. О.Бекетова і наступного навчального року!