Додати пост

Блоги мереж ЄС

Пости Відео
20.06.2018   16:00
Team Europe
Є відмінна ідея проекту, але не знаєте, де шукати партнерів? Culture Bridges підготували список платформ та альянсів, які допоможуть знайти партнерську організацію для міжнародних проектів!
20.06.2018   16:00
Team Europe
Експерти Team Europe Kharkiv сьогодні зустрілись з представниками Лондонського Королівськогоінституту міжнародних відносин Chatham House Джеймсом Шер і Робертом Брінклі. Обговорили питання геополітики, інформаційної безпеки, експорту і економічної ситуації в цілому у Харківській області #TeamEuropeKharkiv #МФВ
16.06.2018   15:00
Team Europe
Сьогодні пощастило побувати на екскурсії по історичному центру столиці Республіки Польщі - Warsaw, Poland. Показали нам один примітний будинок на головній площі (традиційно - ринкової :)).
08.06.2018   08:00
Team Europe
Незважаючи на доволі «безпрецендентні» заходи безпеки після террактів у Брюселі, потрапити до Парламенту набагото легше, ніж до відділів Європейської Комісії, адже в першому випадку ти не повинен пояснювати навіщо ти йдеш...
17.05.2018   10:00
Team Europe
"З нагоди Міжнародного дня протидії гомофобії, трансфобії та біфобії Європейський Союз підтверджує своє зобов’язання боротися проти усіх проявів дискримінації та злочинної нетерпимості на ґрунті сексуальної орієнтації, ґендерної ідентичності та статевих ознак. ЄС і надалі активно сприятиме і захищатиме права лесбійок, ґеїв, бісексуалів, трансґендерів та інтерсексуалів (ЛҐБТІ-осіб)."
16.05.2018   18:00
Team Europe
Я не пропала. У меня 4 раздел 13 главы AA/DCFTA :)
Вы даже не представляете, как увлекательно изучать тему "Trade and sustainable development", разбираться в дебрях зеленых облигаций и возобновляемой энергии и т.д. и т.п.
Зато я завтра вернусь и мы начнем наш драйвовый и крутяцкий курс: "Как начать бизнес в новых условиях и добиться успеха".
С меня - евроновинки, DCFTA и истории успеха..
10.05.2018   10:00
Team Europe
Шановні друзі!

Ми раді повідомити про старт унікального інтерактивного формату, що об’єднає головні програми у сфери освіти та науки, які реалізуються за підтримки Європейського союзу та країн Європи - Перший онлайн марафон «Форум освітніх можливостей»!

06.04.2018   10:00
Team Europe
Центр «Нова Європа» провів дискусію «Харківський вимір євроінтеграції», яка, на мою думку, була вдалою через представленість серед спікерів та учасників різних груп та позицій- від оптимістичних до критичних.
Посол Латвії в Україні Juris Poikāns поділився досвідом євроінтеграції Латвії та відверто висвітлив виклики, що стоятимуть і перед нашою економікою та суспільством (чим підкорив студентську молодь). Андрей Колос надав доволі переконливі цифри щодо сертифікації продукції харківських виробників в ЄС та кон’юнктури товарообігу та інвестицій. Дмитро Булах намагався показати, що більшість ризиків ми, нажаль, вже зазнали в період з 2014 року, що має підштовхнути рухатись країну та регіонтв напрямку ЄС з набагато меншими ваганнями.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.