Новини

Конкурс заявок на проведення "Днів кар'єри ЄС" у 2023 році

  вівторок, 17 січня 2023 0

Представництво ЄС в Україні запрошує Інформаційні центри ЄС, а також заклади вищої освіти і громадські організації взяти участь у Конкурсі заявок на проведення "Днів кар'єри ЄС". Кінцевий термін подачі заявок - 15 лютого 2023 року.

Конкурс заявок на проведення «Днів кар'єри ЄС»-2023 

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує Інформаційні центри ЄС, а також вищі навчальні заклади та громадські організації до участі у конкурсі на проведення щорічних «Днів кар’єри ЄС». Заявки приймаються до 15 лютого 2023 року.

День Кар’єри ЄС - це серія публічних заходів, де представники Мереж ЄС в Україні та всі активні та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС для розвитку нових бізнесових та освітніх можливостей, обговорити тренди на ринку праці, зокрема щодо знань та навичок, які потрібні молодій людині, щоб зробити успішну кар’єру. Дні Кар’єри ЄС відбуваються в Україні упродовж 6 років.

У кожному Дні кар’єри ЄС очікується участь десятків компаній-роботодавців, і не менше ніж 400 учасників (студентів і молоді) у разі проведення заходу офлайн, або не менш 1000 переглядів панельної дискусії, якщо захід відбувається онлайн.

Програма кожного Дня кар’єри ЄС має обов’язково передбачати участь представників Мереж ЄС в Україні та має включати:

1)      Панельну дискусію «Професійний розвиток та європейська інтеграція»

2)      Тренінги (3+) на теми:

  • розвиток сучасних навичок: підприємництво, комунікація, лідерство, робота в команді, управління конфліктами, критичне мислення, цифровізація тощо.
  • розвиток кар'єри/пошук роботи: написання резюме, мотиваційного листа, самопрезентація, підготовка до інтерв'ю, запуск власного бізнесу, запуск нових компаній.

3)      Ярмарок вакансій, де місцеві фірми діляться пропозиціями роботи для молодих людей, а молоді люди можуть влаштуватися на роботу. Це можливість для міських та регіональних компаній надати інформації про наявні вакансії для молодих спеціалістів. Бажаним є залучення не менше ніж 25 компаній для участі у ярмарку.

4)      Представлення кращих практик сприяння зайнятості молоді в Україні. Бізнес, влада, тренінгові компанії, громадські організації, освітні установи, мережі ЄС тощо можуть представити під час панельної дискусії, ярмарку кар'єри, тренінгів або в інший спосіб успішні приклади сприяння працевлаштуванню молоді в Україні, зокрема:

  • Партнерство між бізнесом, заходами освіти, органами влади у сприянні молоді в розбудові кар’єрного шляху.
  • Тренінги, послуги з профорієнтації, підтримка працевлаштування молоді, розвиток молодіжного підприємництва тощо.

Етапи конкурсу:

  • Заповніть заявку 
    Скачать //Zayavka_na_provedennya_Dnya_karieri_YeS_2023.docx
  • Надішліть заявку до 15 лютого 2023 року на пошту ask@euroquiz.org.ua і ludakudina@gmail.com
  • Результати будуть оголошені до 10 березня 2023 року.
  • Усі заходи мають бути проведені до 14 листопада 2023 року.
Детальніше умови конкурсу дивіться тут:
Скачать //EU_Career_Days_2023.pdf
Інші новини
  05.01.2023 0
Вітаємо сотню найкмітливіших гравців 6-ого туру Євроквізу "Новорічні традиції", які отримають подарунки від Представництва ЄС в Україні!
  28.12.2022 0
Підбиваємо підсумки року для Мереж ЄС: Євроклубів, Інформаційних центрів ЄС, Team Europe та College of Europe Alumni.
  05.12.2022 0
Пригадайте, що Ви знаєте про традиції, до яких ми долучаємось як частина об'єднаної Європи, та дайте відповідь на 15 запитань у квізі "Новорічні традиції"!
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.