Додати пост

Блоги мереж ЄС

Пости Відео
20.06.2018   16:00
Team Europe
Є відмінна ідея проекту, але не знаєте, де шукати партнерів? Culture Bridges підготували список платформ та альянсів, які допоможуть знайти партнерську організацію для міжнародних проектів!
20.06.2018   16:00
Team Europe
Експерти Team Europe Kharkiv сьогодні зустрілись з представниками Лондонського Королівськогоінституту міжнародних відносин Chatham House Джеймсом Шер і Робертом Брінклі. Обговорили питання геополітики, інформаційної безпеки, експорту і економічної ситуації в цілому у Харківській області #TeamEuropeKharkiv #МФВ
16.06.2018   15:00
Team Europe
Сьогодні пощастило побувати на екскурсії по історичному центру столиці Республіки Польщі - Warsaw, Poland. Показали нам один примітний будинок на головній площі (традиційно - ринкової :)).
14.06.2018   14:00
Коледж Європи
Ємкі тези і "живі" приклади почула у виступі Наталі Микольської, заступниці Мінекономрозвитку на Форумі #РПР
"ЧиЄ вікно можливостей для реформ за рік до виборів"
12.06.2018   22:00
Єврошколи
На останньому #EduTalkKyiv у травні був радий модерувати дискусію про "стажування на мільйон" у Європарламенті, Бундестазі, Єврокомісії, Парламенті Канади та PFP у Штатах. Чарівні Anya Bazilo, Ludmilla Kvirenko, Taras Byk, Svitlana Kisilova та Maria Savina запалили аудиторію настільки, що на цих програмах вже не залишиться вільних місць)) Але уряд почув наші молитви і запустив пілот конкурента закордонним internships - програму літнього стажування у 5 міністерствах та СКМУ. Дедлайн аплікування вже сьогодні (!)
08.06.2018   08:00
Team Europe
Незважаючи на доволі «безпрецендентні» заходи безпеки після террактів у Брюселі, потрапити до Парламенту набагото легше, ніж до відділів Європейської Комісії, адже в першому випадку ти не повинен пояснювати навіщо ти йдеш...
06.06.2018   17:00
Коледж Європи
Пару тижнів тому мала надзвичайну нагоду завітати до Львова і поділитися своїм досвідом роботи в Брюсселі по питанням України для слухачів сертифікованої програми УКУ з європейських студій від Етика-Політика-Економіка! Я була приємно вражена кампусом і програмами Українського Католицького Університету, який навіяв мені спогади про Коледж Європи в Брюгге, де історія поєднується з сучастністю, а в бібліотеці хочеться не тільки вчитися, але й жити:) Щиро дякую слухачам курсу за увагу та цікаві питання, а Petro Baykovskyy та Mariana Vihot за таку можливість! Сподіваюся, до нових зустрічей!
24.05.2018   00:00
Євроклуби
В рамках проведення Дня Європи в Миколаєві, Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб «Діалог» провів серію заходів. Хлопці представляли діяльність свого клубу, роздавали матеріали про Європейський Союз, розповідали жителям нашого міста про співпрацю України і Європейського союзу.Далі
21.05.2018   22:00
Коледж Європи
Угода про асоціацію як інструмент захисту національних інтересів. Розвиток ситуації навколо Північного потоку 2 зайве підтверджує тезу, що євроінтеграція України залежить передовсім від готовності сприймати Україну як ще одну європейську державу.
19.05.2018   18:00
ІЦ ЄС
День кар’єри ЄС вперше відбувся у Херсоні, більше 400 учасників, досі переосмислюю: подача заявки, відбір, погодження, обрання, активний етап підготовки, налагодження контактів із партнерами, постійна комунікація, багато зустрічей створення програми, сценарію, організаційні моменти, аналізування, співставлення, радість від процесу підготовки, фінальна стадія, і от день Х, такий насичений та активний, втома, але приємна!)
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.