20.03.2019   15:00
Єврошколи

Нещодавно я став учасником 28 сесії #EUStudyDaysinUkraine (проекту Представництва ЄС в Україні) в м. Суми (14 – 17 березня 2019 року).
Програма була насичена – з самого знайомства з тими, з ким не буду втрачати зв’язок надалі (учасники школи, спікери, координатори) до демонстрації наших командних фінальних презентацій.

Поряд відчувалася атмосфера зацікавленості та визнання будь-якої думки (а це не завжди є, на жаль). Мене вразила робота в освітній групі (взаєморозуміння, обліпиха, невимушеність, ідейні суперечки).
Я відкрив для себе ЄС зовсім по-новому. Тепер більш позитивно сприймаю перспективи стосунків між ЄС та Україною. Я дебютував у дебатах і успішно. Дякую за це моїм колегам у команді (тімбілдінг спрацював) та опонентам за створення ситуацій повного заперечення.
У мене було почуття розчулення, коли я неочікуванно удостоївся сертифікату з відзнакою. Я вдячний тим учасникам, хто обрав мене, і обіцяю не змарнувати можливість майбутньої поїздки у Брюссель. 
Дякую Маріупольському державному університету (МДУ), Студентському науковому історико-археологічному товариству та громадській організації «Культурно-освітня платформа "Сенс"» за створення умов для участі у цьому чудовому проекті. 
#EUStudyDays #Єврошкола #cepsense