Додати пост

Блоги мереж ЄС

Пости Відео
01.06.2020   09:00
Єврошколи
Сьогодні, 1 червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей, з однією метою - захистити нащадків планети від насильства, голоду, відсутності освіти, медичного обслуговування та інших бід. Це свято для дітей завжди особливе: це веселі заходи, розважальні програми, ігри, спортивні естафети, концерти, морозиво, перший день літа та початок літніх канікул.
12.02.2020   11:00
Єврошколи
Добрий день усім! З понеділка моє життя почало набирати новий оберт досвіду, адже я почав працювати у ????#Федерація_Грецьких_Товариств_України????????. Я впевнений, що зможу активізувати і покращити роботу з молоддю #греки_України.
18.09.2019   22:00
Єврошколи
Прагматичний єврооптимізм і євроатлантизм заради практичних результатів для країни та суспільства і відчутних для пересічний громадян – так стисло можна окреслити поточну позицію нового профільного Віце-прем’єра Дмитро Кулєба.
16.09.2019   08:00
Єврошколи
РЕФЛЕКСІЯ ВІЗИТУ ДО ЄС
Майже цілий тиждень я перебував у м. Брюсселі Брюссельский столичний регіон. Поставлена мета перед початком навчального візиту була досягнута однозначно. Для себе я здобув нові знання з перших уст про організацію діяльності ЄС у цілому, в його основних і допоміжних інституціях.
09.09.2019   13:00
Єврошколи
ЕС ВІДКРИВАЮ З БРЮССЕЛЯ
Усім привіт! Уперше побував сьогодні в Представництві ЄС в Україні. Почав думати про те, як буду пізнавати Європейський квартал, ЄС інституції, Брюссель..
26.06.2019   12:00
Єврошколи
Про рішення #ПАРЄ і постріл собі у ногу
Апетит приходить під час їжі: ганебне рішення ПАРЄ щодо фактичного повернення делегації Росії у Асамблею попри невиконання РФ жодної(!) резолюції ПАРЄ по агресії проти України навіяло жахливі спогади міжвоєнної Європи.
24.03.2019   12:00
Єврошколи
Так сталося, що, жінки у приблизно 70% випадків були моїми безпосередніми керівниками на роботі у громадському секторі, дипломатії та міжнародних організаціях. Трохи рідше, але також доволі часто керівниками організацій або у складі правління/leadership організацій, у яких я був залученим, теж було досить потужне представництво жінок.
20.03.2019   15:00
Єврошколи
Нещодавно я став учасником 28 сесії #EUStudyDaysinUkraine (проекту Представництва ЄС в Україні) в м. Суми (14 – 17 березня 2019 року).
Програма була насичена – з самого знайомства з тими, з ким не буду втрачати зв’язок надалі (учасники школи, спікери, координатори) до демонстрації наших командних фінальних презентацій.
04.12.2018   21:00
Єврошколи
"Організаційна культура на держслужбі зміниться тоді, коли столи перестануть прикручувати до підлоги...", - дуже влучний приклад навела одна з гостей конференції #EU4PAR вчора, адже ще багато "тараканів" треба вигнати з голови, щоб система навчання і мотивації наших держслужбовців давала добрі плоди не для галочки, а справді для розвитку персоналу і зростання добре озброєних скілами лідерів.
06.07.2018   18:00
Єврошколи
Як Парламенту з безпрецедентним, досягнутим за 2 останні роки рівнем відкритості досягти не менш безпрецедентного рівня довіри? Open data, прямі трансляції + е-стенограми засідань роботи комітетів, zvity.org із добровільним звітуванням, екскурсії та освітні заходи у Раді, е-петиції до Парламенту та ще десятки новацій очевидно дадуть свої плоди, але не одразу. А відділити комунікаційно і сенсово Апарат Ради (прoфесійних держслужбовців) від політичного тіла (народних обранців) для пересічного громадянина вкрай важко. Прийнята за участі Апарату ВРУ, міжнародних експертів і громадськості комунікаційна стратегія ВРУ (радий був зробити свій вклад у робочу групу) теж буде впливати на процеси встановлення довіри і комунікації роботи та відкритості законодавчого органу.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.