29.03.2019   21:00
YEA

ВАРШАВА чи як планувати поїздку за кілька годин?

Як все почалося

За звичкою, щоранку я перевіряю пошту. Відкривши ноутбук минулого понеділка я зрозумів, мене знову чекають пригоди. Швидко купив квитки, забронював хостел і почав шукати, куди ж сходити в Варшаві.

Ціль подорожі

Ах, забув уточнити, на пошті мене чекало запрошення на Саміт Нового Покоління Східного Партнерства, який організовували студенти і професори Коледжу Європи в Натоліні. 27го числа нам надали можливість написати Декларацію, в якій ми чітко висловили наші рекомендації щодо поліпшення молодіжної політики в країнах Східного Партнерства. 28го ми презентували її на міжнародній конференції «10 років після Празького саміту, в пошуках нового моменту». На конференції були присутні УСІ: починаючи від Голови Східного Партнерства К.Даніельсона, послів Єврокомісії, Європейського Агентства Зовнішніх Зв'язків, представників ЄС в Україні, Вірменії, Білорусі до професорів американських, британських і бельгійських університетів.

І як Варшава

Відверто кажучи, це не те місто, в яке варто пориватися, адже дивитися там особливо нічого. Дуже нагадує Харків і Київ, але як на мене, вочевидь, не дотягує до рівня Львова. Єдиний плюс який хочеться відзначити - місто дійсно дуже комфортне для життя і зрозуміле всім приїжджим, але туристичним його ніяк не назвеш.

P.S. В цьому році я поставив собі за мету-відвідати 5 нових країн і ось уже 20% є. Так що, далі-більше? ????

#ngs2019 #eap10 #strongertogether #easternpartnership #eu #ukraine#diplomacy #ambassador #summit #futurediplomat #warsaw #poland #trip#yea