Team Europe проведе у Запоріжжі дискусійний клуб «Чи є місце молоді України у Європейському просторі?»

  П'ятниця, 27 Квітня 2018 admin Team Europe Україна Team Europe

Team Europe запрошує до участі дискусійному клубі на тему «Чи є місце молоді України у Європейському просторі?», який пройде 3 травня 2018 року з 16.00 до 18.00 у Запорізькій державній інженерній академії (Запоріжжя, пр. Соборний 226, аудиторія 322), та відбудеться за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Основною метою є поширення серед учасників заходу інформації про шляхи професійного зростання та можливості навчання і стажування для молоді за провідними європейськими програмами. Під час заходу учасники отримають поради та практичні знання від досвідчених колег, які знадобляться у подальшій діяльності.

Якщо любите гострі дискусії та дебати, чи маєте свою думку про роль української молоді в ЄС і хочете поділитися нею з іншими - приходьте та долучайтесь до обговорення гарячих тем та палких дискусій. Гостями дискусії є учасники та експерти освітніх європейських програм.

Спікери:

  • Давід Стулік, прес-аташе Представництва ЄС в Україні;
  • Олександра Коваленко, учасниця програми Young European Ambassadors;
  • Денис Демидов, учасник програми Young European Ambassadors;
  • Олександр Бабич, доцент кафедри Менеджменту організацій та управління проектами Запорізької державної інженерної академії
  • Юлія Паскевська, начальниця відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування Запорізького національного університету;
  • Олена Коваленко, завідувачка кафедрою Економіка підприємства ЗДІА, д.е.н., професорка,  представляє проект Enactus ; 
  • Наталя Полякова, доцентка кафедри Програмного забезпечення автоматизованих систем ЗДІА, к.т.н.,  офіційний представник CISCO.

Посилання на захід у Facebook: https://www.facebook.com/events/197157337566335/

За додатковою інформацією звертайся до Ігоря Гармаша (+380676182520).

Довідкова інформація: Ініціатива Team Europe об'єднує експертів і фахівців із різних сфер, які прагнуть посилити різносторонні відносини між Україною та ЄС. Експерти діляться ідеями для поширення європейських цінностей та способу життя, підтримки українських реформ, залучення фінансової та технічної допомоги ЄС у кожен куточок України.

Дискусійний клуб «Чи є місце молоді України у Європейському просторі?» є заходом, що проводиться TeamEurope у м. Запоріжжя, в рамках проекту “Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні”, який фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією “Фундація “Відкрите суспільство”. Більше про проект на сайті http://euroquiz.org.ua


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.