17.03.2018   15:00
Єврошколи

Неформальне святкування п'ятиріччя EU Study Days in Ukraine

Далекого березня 2013 я мав життєву дилему і вирішив повертатися... Повернувся на кілька тижнів раніше з навчання на магістратурі в Німеччині, щоб взяти участь у пілотному Vol.1 Школи EU Study Days in Ukraine. Зараз, коли за 5 років відбулося вже 15+ сесій по всій країні, а мережа випускників складає 700+ яскравих особистостей, час від часу з трепетом згадую ту дилему весни 2013: насолодитися Deutschland and Western Europe (бо мав оплачене житло до кінця березня), або ж чкурнити назад у "невідоме" до своїх рідних неспаханих українських полей та ще й навчитися чомусь новому. Ні тоді, ні зараз ні на йоту не шкодую. А тепер ще й горжуся, що разом із Anastasiia Ianovytska, Maria Karpyshyn, Yuliya Hudoshnyk, Illia Gavrylenko та багатьма іншими зірочками носимо почесне звання ветеранів першого набору EU Study Days in Ukraine ever :-)

 

Дякую Victoria DavydovaКатя Юдіна за те, що органузівали неймовірну зустріч вчора з неформального святкування п'ятиріччя EU Study Days in Ukraine та надихнули приїхати з різних куточків України 60+ випускників, а ще за special and very honourable guest H.E. Hugues Mingarelli, Посла European Union in Ukraine. Такої чудодійної енергії і концентрації позитивного майбутнього у планах і теперішніх діях на перспективу я давно не відчував. Багато роботи попереду для зміни країни та Європи на краще, тому такі надихаючі зустрічі потрібні, як ковток свіжого гірського повітря у 5-мільйнонному Києві. Радувався вчора і ділився з Послом тим, що ми не просто випускники Школи, але й спільнота doers and makers: ділився про #EduTalkKyiv, який мені вдалося ініціювати та зафундувати за підтримки членів Professional Government Association of Ukraine та Асоціації випускників EU Study Days. Дякую усім випускникам і організаторам, Послу, you made my evening!

P.S. Чернігів, Херсон, Краматорськ - три найближчі сесії Школи будуть саме там! Подавайтеся туди, щоб enjoy Love, Peace, Education .