21.04.2018   18:00
Єврошколи

ДІЛИТИСЯ - це наш девіз

ДІЛИТИСЯ - це наш девіз суботнього дня :-) "Без перших спроб не буде ані поразок, ані перемог", "західна освіта допомагає навчитися спілкуватися зі світом однією мовою, і це не завжди англійська" , "за бібліотечною полицею такого ВИШу можна побачити чим дихає світ", "Німеччина - одна з країн ЄС із найпотужнішою економікою та найдоступнішою вищою освітою", водночас "Oxford i Cambridge дають неймовірні можливості чи не щотижня зустрічатиcя з нобелівськими лауреатами".

Про все це дискутували сьогодні на 5-ій конференції «Європейська освіта для нової України» у рамках виставки британської освіти «Бізнес по-англійськи» разом із Ivanna DidurYaroslav NitsakKhrystyna Rybachok та Lisa Yasko за модераторства Dmytro Vlasov.
Дякуємо багаторічним партнерам Professional Government Association of Ukraine - освітньому агенству Business Link за організацію виставки, партнерство у проведенні конференції та стимулювання навчання українців та українок у кращих навчальних закладах Великобританії. Чим частіше добре освічені українці та українки будуть повертатися і творити добрі справи в Україні, тим більше шансів маємо на нашу спільну #перемога))