23.02.2020   17:00
Євроклуби

20 лютого 2020 року на базі Харківської гімназії 65 був проведений семінар «Фасилітація учнівського самоврядування в європейській площині виховної роботи в закладах загальної середньої освіти» для заступників директорів з виховної роботи та кураторів Євроклубів шкіл Новобаварського, Слобідського і Немишлянського районів м. Харкова.

Учні Євроклубу «Міст» та куратор Таршина Світлана разом презентували свій досвід у форматі TeachCamp з теми «Будуємо європейську країну». Близько 20 учасників плідно попрацювали під керівництвом євроклубівців-активістів на 3-х майстерках: «Human Rights», «Європейський Союз», «Харків – це Європа».

Поділилась своїм досвідом з учасниками семінару та євроклубівцями фіналістка Global Teacher Prize Ukraine-2019, кураторка Євроклубу «Бджілка» Харківської спеціалізованої школи 73, координаторка Харківської Асоціації Євроклубів Людмила Таболіна. Ми обмінювалися думками щодо активізації євроклубівської діяльності, шукали нових партнерів для втілення у життя численних проєктів, будували траєкторію колективного успіху Асоціації Євроклубів міста, планували роботу зі святкування Дня Європи-2020 у Харкові.

Семінар став своєрідним демократичним майданчиком для співпраці: цікаві інтерактиви, ігри на знання країн Європи, неформальне спілкування, пошук відповідей за допомогою QR-кодів на мапі «UA+EU», чаювання і смаколики.

Асоціація шкільних Євроклубів м. Харкова - потужний осередок євроінтеграції!