03.06.2020   06:00
Євроклуби

Дизайнерський проєкт #МиДітиЗемлі до Дня захисту дітей у м. Харкові.

1 червня в Україні відзначають День Захисту дітей 22 роки поспіль. В інших країнах його святкують уже 61 рік з однією метою - захистити дітей планети від насилля, голоду, неможливості отримати освіту та інших проблем.

Символом Міжнародного дня захисту дітей став прапор зеленого кольору, на якому на фоні земної кулі стоять п'ять фігур різного кольору, що символізують гармонію та єдність народів незалежно від раси та національності.

Асоціація Євроклубів м. Харкова разом із ДЮГО "Дім" запропонувала створити свій дизайнерський продукт - Хмару слів #МиДітиЗемлі!

Протягом 1-го червня маленькі та дорослі харків’яни за допомогою будь-якого зручного для них онлайн-сервісу створювали свої картини зі словами-асоціаціями до тематики дитинства та розміщували на інтерактивній дошці Padlet.

Ми шукали найоригінальнішу роботу, а натомість отримали понад 100 унікальних авторських дитячих робіт з більш ніж 20 закладів освіти м. Харкова.

Усі учасники та учасниці отримають іменні Дипломи на електронну пошту, а найкреативніші роботи стануть ескізами для шкільного календаря на 2020/2021 навчальний рік!

https://padlet.com/dugodom150/mirnakraina150?fbclid=IwAR16IjNnhARsy_4Syj0COOA02EGNGaLYHn7X_UlC_Yjws48te_vBzhtNsVY