Новини мереж ЄС

  Четвер, 23 Вересня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Чи знаєте ви, які особливості річки, що протікає у вашій місцевості? Який склад води у ставка, в якому полюбляєте купатися влітку? А як часто ви задумуєтеся над тим, наскільки чисту воду вживає ваша сім’я?
  Четвер, 23 Вересня 2021 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Учасниці євроклубу "Ucan" взяли участь у тренінгу-семінарі, який було проведено тренерами з розвитку та розбудови мережі шкіл, де працюватимуть учні-медіатори в подальшому.
  Вівторок, 21 Вересня 2021 Гордієнко Вікторія Євгенівна Euro eco schools in Ukraine Одеса Євроклуби
Одесити виготовили голубів та запросили приєднатися до флешмобу європейських партнерів
  Вівторок, 21 Вересня 2021 Тріль Оксана Ярославівна Європейський Клуб "Мрія" Луцьк Євроклуби
З кожним роком все більше країн долучається до святкування Всесвітнього дня моніторингу якості води. Традиційним заходом цього дня для кожної країни є проведення аналізу проби води. Простий набір тестів допоміг учням 3(7)-В класу луцької гімназії № 14 імені Василя Сухомлинського дослідити якість води у водоймах - температуру, прозорість, кислотність та розчинений кисень. Результатами досліджень вони поділились зі своїми однолітками на уроці англійської мови, зробивши свій внесок до реалізації проєкту "Аqua vitae – європейський екологічний пріоритет".
  Вівторок, 21 Вересня 2021 Зубкова Олена Петрівна Маріупольський будівельний коледж Маріуполь Євроклуби
Традиційно у треті вихідні вересня проходить масштабна екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів»
  Понеділок, 20 Вересня 2021 Петрухіна Валентина Олександрівна ЄвроGO Бердичів Євроклуби
Зустріч присвячена популяризації та ознайомленню з інформацією про європейські цінності в побудові демократичного і справедливого суспільства.
  Понеділок, 20 Вересня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Кожний рік у вересні по всьому світу проходять екологічні акції в рамках Міжнародного дня чистих берегів. Цього дня прибирають на узбережжях річок, морів та океанів з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів. Захід започатковано у 1986 році і щороку він набуває все більшої популярності.
  П'ятниця, 17 Вересня 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
У рамках проєкту "Наші голоси важливі!", спрямованого на формування активної громадянської позиції, відбулася онлайн-зустріч 4 партнерських євроклубів.
  Понеділок, 13 Вересня 2021 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Навчання на практиці з використанням своїх навичок та підготовка до саморефлексії - це наступні кроки в проєкті, що буде корисним для майбутнього.
  Понеділок, 13 Вересня 2021 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Підготовка матеріалу, вивірення за чек-листом своїх дій, написання цікавого контенту для активізації аудиторії - це те, чим займались учасники проєкту в пришкільному таборі.
  Понеділок, 13 Вересня 2021 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Тренування своїх м'яких навичок вже в школі. Розвиток себе та перевірка своїх здібностей. Це те, що було головною метою проєкту.
  Вівторок, 17 Серпня 2021 Яна Цикункова Євроклуб MerryBox Марганець Євроклуби
Проект реалізовано у співпраці євроклубівців Марганця та Харкова
  Вівторок, 17 Серпня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
У країнах Європейського Союзу поважають спорт і здоровий спосіб життя. Звичайно, наші євроклубівці теж вирішили показати приклад
  Середа, 07 Липня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Щорічно у першу суботу липня відзначається Міжнародний день Дніпра. Це важлива водна артерія нашої країни. Тому євроклубівці - партнери проєкту "Аква віта - європейський екологічний пріоритет" не оминули увагою таку важливу подію. Тим більше що два євроклуби - з Дніпропетровської області, де назва говорить сама за себе.
  Неділя, 04 Липня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
Так назвали конкурс малюнків члени євроклубу «Країнами та континентами» Миколаївської загальноосвітньої школи I – III ступенів № 45. А ще так називається проєкт, який команда євроклубу виграла у конкурсі проєктів для євроклубів України від Представництва ЄС в Україні.
  Середа, 30 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
29 червня стало для представників Мереж ЄС в Миколаєві цікавим і корисним завдяки спілкуванню з заступником голови Представництва ЄС в Україні паном Ремі Дюфло.
  Понеділок, 28 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
А чи знаєте ви, що у Франції король був королем лише 20 хвилин? А на чому випікають справжню італійську піцу? А те, що у Франції є кафе, в якому кофе вам буде коштувати дорожче, якщо ви не промовите: "Будь ласка"?
  Понеділок, 21 Червня 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Частину літніх канікул євроклубівці гімназії 12 м.Кам'янського присвятили реалізації краєзнавчого проєкту, який став можливим за підтримки ГО "CRISP" з Берліна. Та подискутували з видатним скульптором Гарніком Хачатряном.
  Вівторок, 15 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
А чи знаєте ви, що у Франції король був королем лише 20 хвилин? А на чому випікають справжню італійську піццу? А те, що у Франції є кафе, в якому кава вам буде коштувати дорожче, якщо ви не промовите "Будь ласка"?

А що ви знаєте про європейські країни?

  Неділя, 13 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
А чи ви знаєте, що 5 червня – Всесвітній день навколишнього середовища? Чи вам байдужий його стан?
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.