Новини мереж ЄС

  Вівторок, 20 Квітня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
17 квітня традиційно відзначався День навколишнього середовища в Україні. Євроклуб «Мрія» Луцької гімназії №14 під керівництвом координатора Оксани Тріль провів диспут і конкурс постерів.
  Вівторок, 20 Квітня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
З кожним роком святкування Дня навколишнього середовища в Україні збирає все більше учасників.
Долучилися до Дня довкілля і волинські євроклуби.
  Понеділок, 19 Квітня 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
19 квітня відбулася зум-зустріч євроклубівців 12 гімназії м.Камянського з гімназистами м.Чорноморськ, під час якої учасники дізнавались про традиції ЄС.
  Понеділок, 29 Березня 2021 Зубкова Олена Петрівна Маріупольський будівельний коледж Маріуполь Євроклуби
Виховний захід до години Землі організовали члени євроклубу Маріупольськрго будівельного коледжу
  Неділя, 28 Березня 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
22 березня євроклубівці Diversity ліцею ім.Олени Пчілки м. Ковеля Волинської області долучилися до святкування Всесвітнього Дня води разом зі своїми партнерами eTwinning проєкту Healthy Wealthy.
  Понеділок, 22 Березня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
22 березня відзначається Всесвітній день води. У цей день у всіх країнах світу акцентується увага на дбайливому ставленні до водних ресурсів, адже більше мільярда людей на планеті використовують неякісну воду.
  Субота, 20 Березня 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
17 березня в багатьох країнах світу відзначають цікаве свято – День Св. Патрика. Воно набуло великої популярності у світі. В цей день кожен може стати ірландцем, – говорить розповсюджене прислів’я.
  Субота, 20 Березня 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Гімназісти долучилися до Global Money Week - глобальної ініціативи з фінансової обізнаності, в якій щорічно беруть участь 150 країн світу. Гасло цього року"Бережіть себе!Бережіть свої гроші!" закликає шанобливо ставитись до грошей як еквіваленту людської праці та можливостей.
  П'ятниця, 19 Березня 2021 Зубкова Олена Петрівна Маріупольський будівельний коледж Маріуполь Євроклуби
Євроклубівці декламували європейську поезію і складали вірші
  Неділя, 14 Березня 2021 Зоріна Надія EuroFix Маріуполь Євроклуби
Євроклуб Eurofix із Маріуполя шукає партнерів для реалізації проєкту.
  Субота, 27 Лютого 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Члени євроклубу "Сучасник" міста Кам'янське взяли участь в освітньо-науковому заході "Школа молодого димпломата", який проводився кафедрою міжнародних відносин Дніпровського національного університету ім.Олеся Гончара.
  Субота, 20 Лютого 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Традиційно до Міжнародного дня онкохворої дитини, 15 лютого, євроклубівці 12 гімназії м.Кам'янського провели благодійну акцію "Монетки діткам",ідею якої запозичили у благодійного фонду "Таблеточки".
  Понеділок, 15 Лютого 2021 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби
Відбулося незвичайне святкове засідання євроклубу "Світ-95" , присвячене Дню святого Валентина - свята любові, свято найкращих почуттів, що окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення.
  П'ятниця, 05 Лютого 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Чи кожен євроклуб у школі може похвалитися, що має власний гімн? Навряд. А ось у школі села Піддубці Волинської області такий гімн був написаний ще 15 років тому. Автором його був поважний чоловік, голова Волинського крайового братства ОУН-УПА імені Клима Савура Василь Григорович Кушнір. Тоді слова і музику для щойно заснованого євроклубу він написав за власним бажанням і приніс у школу. Відтоді пройшло чимало часу, але слова, написані автором, збереглися і актуальні досі.
  Середа, 03 Лютого 2021 Логвиненко Наталія Миколаївна Євроклуб "MAYFLOWER", Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Лебедин Євроклуби
Це один із заходів, підтриманий в рамках проєкту "Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері як відповідь на COVID-19 у Сумській області", який реалізується Center for Euroinitiatives у партнерстві з Управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації за підтримки Європейського молодіжного фонду.
  П'ятниця, 22 Січня 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
З нагоди Дня Соборності України євроклуб «Європейська єдність» Кам’янської гімназії № 39 провів урочисте зібрання онлайн «Час історичного вибору: ключові події Української революції 1917–1921 років».
  Вівторок, 19 Січня 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Вже четвертий рік поспіль наш євроклуб "Сучасник" з міста Кам'янське долучається до цікавої та важливої Міжнародної ініціативи Всесвітній День гідності.
  П'ятниця, 25 Грудня 2020 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби
24 грудня в Криворізькій гімназії №95 відбулося відкрите святкове засідання євроклубу "Світ-95", присвячене святкуванню Різдва в Європі. Запрошені гості - учні п'ятих класів.
  Понеділок, 21 Грудня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Під такою назвою відбулося останнє у цьому семестрі засідання Євроклубу «Сузір’я» села Піддубці Волинської області. У форматі подорожі різдвяними європейськими країнами євроклубівці 6-х і 7-х класів провели інтелектуальне змагання. Учні здійснити віртуальну подорож передсвятковою Європою і дізналися, які традиції зустрічі Нового року та Різдва існують у різних країнах.
  Вівторок, 15 Грудня 2020 Ольга Ігнатенко Євроклуб " Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 Лиман Євроклуби
Шановна команда Євроквіз! Сьогодні ми отримали величезну посилку з призами Представництва ЄС в Україні! Учасники Євровікторини-2020 отримали свої сувеніри!!! Безмежно щасливі і вдячні за турботу та увагу! Це такий подарунок до Дня Святого Миколая та Новорічних свят: 10 футболок, значки, ручки, екоблокноти, браслети, м'ячики-антистреси, брелки, флешки, література тощо. Тепер наша команда євроклубу
"Меридіан" та eTwinning буде крута!!!
Готові знову грати в Євровікторину, проводити заходи та брати участь у міжнародних проєктах!!!
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.