Новини мереж ЄС

  Субота, 07 Листопада 2020 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
В рамках реалізації проєкту-переможця ІІІ Всеукраїнського конкурсу проєктів від Представництва ЄС в Україні євроклуб "Сучасник"(гімназія №12, м.Камянське) взяв участь у тренінгу" "Протидіємо "мові ворожнечі".
  Четвер, 05 Листопада 2020 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
27 жовтня координаторка євроклубу «ЄвроЧОПЛ» Антоніна Федорченко долучилася в ролі спікера до обласного вебінару з презентацією «Розвиток громадянської активності здобувачів освіти шляхом діяльності євроклубу: вернісаж педагогічних ідей і знахідок».
  Четвер, 05 Листопада 2020 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
У вересні-листопаді цього року євроклуб ліцею «ЄвроЧОПЛ» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» реалізує екологічний проєкт «Прямуємо разом: екологічна грамотність та здорове життя».
Відбувся перший етап проєкту – інформаційна кампанія для учнівства ліцею та зустрічі з екоактивістами та представниками різних організацій.
  Вівторок, 03 Листопада 2020 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
27 жовтня відділ виховної роботи і здорового способу життя Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського провів вебінар на тему: «Методичний діалог: проєктування професійного розвитку педагогів з питань виховної роботи в умовах карантину та обмежувальних заходів», де було проаналізовано діяльність євроклубів Чернігівщини.
  Вівторок, 03 Листопада 2020 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
20 жовтня учасники проекту «Ми – громадяни європейської України», що реалізується за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні , презентували наукове дослідження «Україномовні школи в Польщі – осередки формування національних цінностей» для учнів своєї школи та шкіл-партнерів.
  Неділя, 01 Листопада 2020 Щербатюк Леся Анатоліївна You and Me Черкаси Євроклуби
В рамках роботи над проектом "Будь свідомим європейцем, скажи фосфатам "СТОП" євроклубівці клубу "You and Me" Черкаської ЗОШ №7 створили інформаційні пам'ятки.
  П'ятниця, 30 Жовтня 2020 Сухорукова Юлія Юріївна euroclub "Територія молоді" - Євроклуби
29 жовтня завершився проєкт "МЕДІА-13", який реалізовувався євроклубом "Територія молоді" Української ЗОШ І-ІІІ ступенів №13
  Середа, 28 Жовтня 2020 Ольга Ігнатенко Євроклуб " Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 Лиман Євроклуби
Євроклуб «Меридіан» Лиманської ЗОШ І-ІІІст №4 Донецької області продовжує роботу над проєктом «Зеленим ідеям- зелене світло». Протягом роботи над проєктом ми познайомилися з цікавими та креативними командами-партнерами проєкту, членами євроклубу "Dream Team"із Полтавської області, " Сузіря" з Волинської області, ліцею №10 Дніпропетровської та євроклубу з Харківщини
  Середа, 28 Жовтня 2020 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 провів онлайн-брифінг на історичну тему, у рамках реалізації проєкту “Єврокемп “Потяг дружби”, що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні.
  Вівторок, 27 Жовтня 2020 Петрухіна Валентина Олександрівна ЄвроGO Бердичів Євроклуби
У рамках проєкту "ЄвроЕко - стиль життя бердичівлян" учасники євроклубу "ЄвроGO" оголосили екоакцію "Врятуймо дерево". «Борг природі сплачуємо... макулатурою».
  Субота, 24 Жовтня 2020 Максимчук Тамара Європа Луцьк Євроклуби
«Луцький НТУ відкриває Європу» і вітає переможців та усіх учаників проєкту

  П'ятниця, 23 Жовтня 2020 Максимчук Тамара Європа Луцьк Євроклуби
Визначились переможці відеоконкурсу серед студентів
  Середа, 21 Жовтня 2020 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
Ось і вирішили учні євроклубу «Країнами та континентами» та «Супутник» МЗШ № 45 міста Миколаєва Створити євроекологічну казку про екологію, флористичну та тваринну символіку країн ЄС, про виховання екологічної культури. Назвали казку «Євроекоабетка».
  Середа, 21 Жовтня 2020 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
14 жовтня до Дня українського козацтва євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 провів інтелектуальний брейн-ринг “Україна – славний край козацький”.
  П'ятниця, 16 Жовтня 2020 Щербатюк Леся Анатоліївна You and Me Черкаси Євроклуби
У рамках проекту "Будь свідомим європейцем, скажи фосфатам: СТОП!" учасники євроклубу "You and Me" провели засідання євроклубу у формі "Світового кафе". Євроклубівці проаналізували основні джерела забруднення річок і водойм, дослідили стан проблеми в Україні та порівняли з досвідом у країнах ЄС, а також запропонували своє бачення.
  Субота, 10 Жовтня 2020 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Євроклуб "Сузір'я" закінчив роботу над проектом
  П'ятниця, 09 Жовтня 2020 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
Новий тиждень - новий челендж! Вітаємо команду Euromix і вирішуємо конфлікти толерантно!
  П'ятниця, 09 Жовтня 2020 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
Онлайн-зустріч з євроклубами-учасниками проєкту Wow! Challenge
  П'ятниця, 09 Жовтня 2020 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
Перший челендж проєкту від євроклубу "Вікно в Європу"
  Середа, 07 Жовтня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
До проєкту «Флагмани змін живуть поруч» євроклубу «Сузір’я» села Піддубці на Волині долучилися євроклубівці селища Черкаське Дніпропетровської області на чолі з керівником Тетяною Рудою. По всій Україні ми збираємо історії цікавих людей, що мають європейський досвід. Знайомтеся - Хільман Ніна Олексіівна, вчитель української мови та літератури.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.