Новини мереж ЄС

  Середа, 07 Жовтня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Євроклуб «Сузір’я» села Піддубці Волинської області завершує роботу над проєктом «Флагмани змін живуть поруч». Ми познайомилися з напрочуд цікавими та креативними командами-партнерами із Дніпропетровської та Полтавської областей.
Ціле літо ми збирали історії успіху людей, котрі працювали чи навчалися в Європі і привезли свої знання та досвід в Україну.
  Вівторок, 06 Жовтня 2020 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Онлайн конференція на тему "Екологічна політика ЄС. Зелена угода"
  Вівторок, 06 Жовтня 2020 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
06 жовтня для членів євроклубу "ЄДНІСТЬ" в рамках освітнього проєкту “МИ – ГРОМАДЯНИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ УКРАЇНИ», що реалізується за підтримки Представництва ЄС в Україні, було проведено конференцію «Борці за права людини в Європі і світі».
  Понеділок, 05 Жовтня 2020 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Вивчали стан екології у селах.
  Неділя, 04 Жовтня 2020 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Євроклуб "Dream Team" продовжує роботу над проєктом "Зелене світло зеленим ідеям". Цього тижня учні виготовляли поробки з різних матеріалів: папір, овочі, зерно, пляшки, листочки. Другокласник виготовив макет школи майбутнього. Сподіваємось, його мрія стане реальністю.
  Субота, 03 Жовтня 2020 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
Засідання інтелект–вітальні «Запрошення до Європи» євроклубу Миколаївської загальноосвітньої школи № 45 стало цікавим і пізнавальним не тільки для євроклубівців, а й для інших учнів кожної з 24 шкіл-учасниць.
  Вівторок, 29 Вересня 2020 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
Ці слова Гете не втрачають актуальності. Мета Європейського дня мов – привернути увагу до мов, виховувати повагу до них, поширювати культурне різноманіття та заохочувати до їх вивчення протягом всього життя. У День європейських мов євроклубівці "Гармонії" з Бердичева нагадали, що існує багато мов і закликали вивчати їх .
  Понеділок, 28 Вересня 2020 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
У рамках реалізації проєкту євроклубу “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 "Єврокемп "Потяг дружби", мета якого — створити платформу для спілкування однодумців ідеями та інформацією, для знайомства й налагодження контактів й партнерських відносин між євроклубами різних областей, була створена інтерактивна дошка "Мовний єврочелендж-2020" на платформі Padlet.
  Неділя, 27 Вересня 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Координатор євроклубу EuroMix на вчительській сесії виступила з презентацією про Міжнародні проекти в роботі євроклуба
  Неділя, 27 Вересня 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
26 вересня -День Європейських Мов. Напередодні євроклубівці EuroMix організували та провели вікторину-подорож для 5-6 класів, присвячену цій даті
  Неділя, 27 Вересня 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
24 вересня на базі Харківського національного університету міського господарства відбувся форум Велика рада старшокласників
  Неділя, 27 Вересня 2020 Щербатюк Леся Анатоліївна You and Me Черкаси Євроклуби
Учасники євроклубу "You and Me" Черкаської ЗОШ №7 створили відео з цікавинками про мови світу.
  Неділя, 27 Вересня 2020 Щербатюк Леся Анатоліївна You and Me Черкаси Євроклуби
Учасники євроклубу "You and Me" запрошують долучитись до єврочеленджу, організованого з нагоди святкування Європейського дня мов. Ми створили цікаву вікторину та запросили перевірити свої знання євроклубівців з інших шкіл України. Посилання на вікторину дійсне до 1 жовтня.
  Неділя, 27 Вересня 2020 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб "Європейська єдність" Кам'янської гімназії № 39 відзначив Європейський день мов - 2020. Це свято, що відзначається 26 вересня, проголошене Радою Європи під час Європейського року мов 6 грудня 2001 року.
  Неділя, 27 Вересня 2020 Olga Zhuravlova AMBASSADOR Запоріжжя Євроклуби
За результатами третього конкурсу проєктів євроклубів України NGO Ambassador з креативним проєктом: «Що? Де? Коли? Як? в Європі» став переможцем цього конкурсу Представництва ЄС в Україні.
  Субота, 26 Вересня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
26 вересня у світі відзначається Європейський день мов. Саме у цей день євроклубівці, що відвідують клуб уже кілька років, підготували для новачків клубу «Сузір’я» села Піддубці «Світове кафе».
  П'ятниця, 25 Вересня 2020 Подлєсна Оксана Петрівна EurоClub "Територія молоді" Українськ Євроклуби
Учасники євроклубу "Територія молоді" продовжують роботу над проєктом «Медіа-13», що реалізується за підтримки Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».
  П'ятниця, 25 Вересня 2020 Подлєсна Оксана Петрівна EurоClub "Територія молоді" Українськ Євроклуби
25 вересня в Українській ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Селидівської міської ради Донецької області відбулося святкове засідання євроклубу «Територія молоді», присвячене Європейському дню мов.
  П'ятниця, 25 Вересня 2020 Ольга Ігнатенко Євроклуб " Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 Лиман Євроклуби
25 вересня члени євроклубу "Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 стали ініціаторами проведення Дня Європейських мов. Було відкрито "Мовне кафе", де зустрілися (онлайн в Zoom ) члени євроклубу "Меридіан" та євроклубу "Yes"(НВК гімназія), відбулась мовна вікторина ( відгадували цікаві факти, прапори, грошові одиниці). Багато уваги приділили математиці- цариці наук
  П'ятниця, 25 Вересня 2020 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Європейський день мов
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.