Новини мереж ЄС

  Середа, 24 Жовтня 2018 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Євроклуби-партнери «Бджілка» (ХСШ № 73) і «U Can» (ХЗОШ № 160) провели семінар «Діяльність Євроклубів у форматі концепції НУШ» для кураторів Євроклубів, відповідальних за шкільне самоврядування Немишлянського району м. Харкова.
  Середа, 24 Жовтня 2018 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
19 жовтня 2018 року відбулося чергове ток-шоу у форматі "Гість клубу" Миколаївського міського ЄвроКлубу "Діалог" для лідерів учнівського самоврядування шкіл міста та області. Темою цієї зустрічі стали проекти Представництва ЄС для школярів та вчителів, та технології написання грантових заявок.
  Неділя, 21 Жовтня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
19 жовтня членкині євроклубу "Сучасник" взяли участь в тренінзі "Мій план дій: співпрацюємо в соціальному проекті"(м.Дніпро), який проводили тренери організації"Вчителі за демократію і партнерство".
  Неділя, 21 Жовтня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Вівторок 16 жовтня був дуже хвилюючим та радісним для учнів та учениць 7-А КЗШ №114, перше чергування по школі!
  Неділя, 21 Жовтня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
12 жовтня в рамках євроклубівського проекту "Україна - країна європейська" учасниці євроклубу "Сучасник" та його координатор відвідали Національний парк "Софіївка" (м.Умань).
  Неділя, 21 Жовтня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Зустрівшись зі своїми однодумцями (євроклубівцями КУ ЗОШ № 23, координатор пані Світлана Попова ), євроклубівці КУ ССШ № 29 (кординатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко) намагалися знайти відповідь на запитання “ Що таке демократія?”
  Вівторок, 16 Жовтня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Найактивніші євроклубівці КУ ССШ № 29 долучилися до участі у тренінгу в режимі on-line по відзначенню GLOBAL DIGNITY DAY.
  Вівторок, 16 Жовтня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
До святкування Всесвітнього дня захисту тварин долучилися найактивніші євроклубівці КУ ССШ № 29.
  Понеділок, 15 Жовтня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Відзначення Всесвітнього тижня космосу під час "Мозколомних перерв" за підтримки навчального центру "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
  Неділя, 14 Жовтня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
У рамках реалізації проекту євроклубу учні 6-Б та 6-В класу здійснили екскурсію «Світ трипільської культури» до Київського обласного археологічного музею.
  Субота, 13 Жовтня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
11 жовтня 2018 року, напередодні Дня захисника́ Украї́ни та Дня козацтва, члени євроклубу «ЄвроSTELLA» Охтирської гімназії (керівник Мироняк О.В.) провели волонтерське тренінгове заняття «Україна – територія гідності та свободи» із відзначення Всесвітнього Дня Гідності. Партнерами по проведенню тренінгу стали гості Охтирської гімназії, члени євроклубу «EuroKIDS- Golden Youth» КУ «Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. Д. Косаренка», м. Суми, Сумської області та євроклубу «ЄвроStar» КУ « Сумської спеціалізованої школи № 29», м. Суми, Сумської області.
  Субота, 13 Жовтня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
3 та 4 жовтня 2018 року в Києві пройшов Перший форум мереж ЄС від Представництва ЄС в Україні. Два насичених та продуктивних дні дали можливість учасникам для спілкування з відомими діячами та представниками ЄС в Україні, зустрічей з колегами із різних куточків нашої країни, планування спільних заходів.
  Вівторок, 09 Жовтня 2018 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
4 жовтня 2018 року євроклубівці Харківської спеціалізованої школи № 73 долучилися до проведення «Всеукраїнського уроку доброти».
Маленькі євроклубівці ХСШ № 73 навчилися розумінню того, що пухнастики теж відчувають біль і радість, можуть прийти на допомогу, стати справжніми друзями.
  Понеділок, 08 Жовтня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Молодіжний центр "Кузня української інтелегенції"(м.Дніпро) запросив старшокласників Дніпропетровської області до себе на цікавий тренінг. Євроклубівці 12 школи відгукнулися на запрошення та 28 вересня взяли участь в тренінзі "Поспішай робити добро на землі!"
  Понеділок, 08 Жовтня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
19 вересня євроклубівці школи №12 м.Кам'янського мали щасливу можливість відвідати столицю України - місто Київ. Особливістю цієї екскурсії стало відвідування українського парламенту - Верховної Ради України.
  Субота, 06 Жовтня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114 присвячує "Мозколомні перерви" Всесвіфтньому дню тварин
  Неділя, 30 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Організатор конкурсу: освітній проект "На урок"
  П'ятниця, 28 Вересня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
27 вересня у Пункті європейської інформації Охтирської центральної міської бібліотеки відбулося святкове засідання євроклубу «ЄвроStella» Охтирської гімназії (керівник Мироняк О.В.), присвячене Європейському дню мов.
  П'ятниця, 28 Вересня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Члени євроклубу "ЄвроSTELLA" Охтирської гімназії продовжують роботу по проведенню тренінгів із вивчення 17 цілей сталого розвитку ЮНЕСКО та Всесвітнього дня гідності. 26 вересня у місті Охтирка пройшов семінар учителів Сумської області на тему «Компетентісний підхід до роботи з обдарованою учнівською молоддю в закладах загальної середньої освіти».
  П'ятниця, 28 Вересня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
21 вересня у місті Охтирка Сумської області проходили заходи із нагоди відзначення Міжнародного дня миру. Члени клубу юних миротворців《Білі крила》 та євроклубу "ЄвроSTELLA" Охтирської гімназії взяли учать у загальноміській акції та провели флешмоб на центральній алеї міста.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.