Новини мереж ЄС

  Вівторок, 30 Листопада 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
Євроклубівці ліцею ім.Олени Пчілки м.Ковеля долучилися до Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
  Понеділок, 22 Листопада 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
Учасники євроклубу "Diversity" організували захід з нагоди Дня гідності та свободи.
  Вівторок, 16 Листопада 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
Учасники євроклубу "Diversity" ліцею ім.Олени Пчілки м.Ковеля Волинської області долучилися до святкування Всесвітнього Дня Толерантності.
  Неділя, 14 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
В рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні було проведено психологічне тренінгове заняття з підвищення рівня емоційного інтелекту . Дуже вдячні психологу Вікторіі Лобенок та керівнику євроклубу"Європейська єдність"з м. Кам'янське Наталії Пономарьовій
  Неділя, 14 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Кожний освітній заклад має право побудувати свій маршрут створення і розвитку освітнього кластера в залежності від цілей і бажаного результату; від учасників, організацій і партнерів; від спрямованості проєктів
  П'ятниця, 12 Листопада 2021 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Кураторка євроклубу "Ucan" відвідала засідання кураторів євроклубів Основянського району міста Харкова.
  Четвер, 11 Листопада 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
9 листопада 2021 року відбувся міський фестиваль ораторського мистецтва “Видатні особистості нашого краю”, що проводився євроклубом “Європейська єдність” гімназії № 39 м. Кам’янське в рамках реалізації проєкту “Всеукраїнський Web-квест “Створюємо скарбницю європейських цінностей”, який підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні
  Четвер, 11 Листопада 2021 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
10 листопада учні та учениці І курсу ЧОПЛ долучилися до інформаційної зустрічі "Безпечний інтернет", в онлайн форматі. Подія відбулася в рамках Проєкту «Безпека у цифровому просторі – знаємо права, користуємося можливостями" за підтримки Представництва ЄС в Україні.
  Четвер, 11 Листопада 2021 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
За період проведення проєкту було проведено просвітницькі заходи про Європу, історичні місця та пам'ятки учасниками та учасницями активностей.
  Четвер, 11 Листопада 2021 Зубкова Олена Петрівна Маріупольський будівельний коледж Маріуполь Євроклуби
До Міжнародного дня енергозбереження
  Середа, 10 Листопада 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Активісти євроклубу «Європейська єдність» гімназії № 39 м. Кам’янське відкрили дві нові експозиції в європейській залі: “Європейські цінності” та «Європейська спадщина нашого міста».
  Середа, 10 Листопада 2021 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
21 вересня відбувся Х обласний медіафестиваль "Формула миру" у м.Дніпро. Медіаконкурс, на який було подано 117 робіт (відеороликів, постерів, фото), був присвячений темам прав людини, рівноправності, попередження та трансформації конфліктів.
  Середа, 10 Листопада 2021 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
Як ставитися до грошей? Як їх заробляти? Про що вони можуть розказати уважному досліднику? Говоримо про гроші разом з п'ятикласниками на уроці фінансової грамотності.
  Середа, 10 Листопада 2021 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
Реалізуючи свій проєкт "Ключі до фінансової грамотності", євроклубівці 12 гімназії м.Камянського 26.09.21 взяли участь в дуже цікавій симуляційній грі "Життєвий капітал". Скільки потрібно грошей, щоб реалізувати свою мрію, скільки, щоб прожити на них все життя, як створити "фінансову подушку" та не загубитися в постійних кредитах??
  Середа, 10 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
У рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні євроклубівці EuroMix з м.Харкова відвідали наших партнерів по проєкту Українську Академію Лідерства та дізнались, як звичайні хлопці та дівчата з різних куточків України, навчаючись в УАЛ, змінюються та стають активними свідомими громадянами нашої країни.
  Вівторок, 09 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
У рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні наш євроклуб приєднався до 4 міжнародних освітніх проєктів міжнародної програми eTwinning + :"Fairytale Planet", "The Yin Yang of the Media", "BASE (Be: Aware, Safe and Educated)", "Outdoor is better".
  Вівторок, 09 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
До Європейського тижня молоді для кращого вивчення традицій, спільних цінностей та кращих практик Європи та України, в рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо" молодь євроклубу EuroMix відвідувала найкращі вищі навчальні заклади м. Харкова.
  Неділя, 07 Листопада 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб “Європейська єдність» гімназії № 39 м. Кам’янське провів онлайн-заняття з елементами тренінгу в формати ZOOM конференції на тему «Українській молоді – європейські цінності».
  П'ятниця, 05 Листопада 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
Євроклубівці ліцею ім.Олени Пчілки м.Ковеля Волинської області долучилися до тижня медіаграмотності та отримали сертифікати від ЮНІСЕФ та Міністерство культури та інформаційної політики України, ставши учасниками Національного уроку з медіаграмотності.
  Вівторок, 02 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
В рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні влітку була проведена зустріч євроклубів-партнерів з м. Харків EuroMix та з м. Марганець MerryBox.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.