Вулична акція до Дня молоді "Креатив! Позитив! Натхнення!" ЄС на книжковій полиці в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.Є.Маланюка

  Четвер, 27 Червня 2019 Шевченко Інна Миколаївна Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.Є.Маланюка Кропивницький Бібліотеки

Протягом вуличної акції до Дня молоді було оформлено Куточок Європейського Союзу: «ЄС на книжковій полиці». Отримана література представлена в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Щорічно в останню неділю червня вся українська молодь відзначає національне свято — День молоді, яке встановлено в 1994 році Указом президента України за ініціативи молодіжних об'єднань і організацій.

Цей день для молодих людей — це не тільки привід для свята, це ще й час задуматися про найкращу реалізацію свого потенціалу для благополуччя самого себе, своєї родини, своєї країни. Надаючи можливість розкрити увесь свій потенціал, показати свої таланти, згуртувати молодь, бібліотекою та її партнерами було організовано вуличну акцію до Дня молоді «Креатив!Позитив!Натхнення!» (в рамках бібліопроекту «Креативна середа». У вечірній час , на головній вулиці міста були представлені різноманітні локації: безпеки, спорту, творчості та показу талантів. Так на головному гостьовому майданчику виступили хореографічні, вокальні та театральні колективи міста та області, які стали окрасою цьогорічного свята енергії та запалу.

Протягом акції було оформлено Куточок Європейського Союзу: «ЄС на книжковій полиці». Отримана література представлена в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Протягом акції, в приміщенні бібліотеки відбувся інтелектуальний квест, за підтримки магазину «Веселі карамелі» та магазину канцелярських товарів “KanclerCom”. Учасники подорожували станціями та виконували різноманітні завдання.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.