Новини мереж ЄС

  Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
  Субота, 17 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки
Шанувальників культурно-історичної спадщини Полтавщини, рідного слова об’єднав калейдоскоп «Мій рідний край - моя історія жива», який відбувся 15 грудня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації.
  Субота, 10 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки
В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Центрі (Пункті) європейської інформації 8 грудня 2022 року відбулася година спілкування з елементами тренінгу «Як не стати жертвою насильства».
  Вівторок, 15 Листопада 2022 Човніцька Марія Іванівна Тернопільська обласна бібліотека для дітей Тернопіль Бібліотеки
Виставка-інсталяція до Дня народження Європейського Союзу
  Вівторок, 15 Лютого 2022 Качуровська Надія Михайлівна Центральна дитяча бібліотека КУ"Тернопільська міська ЦБС" м. Тернопіль Бібліотеки
Проєкт "Пізнаймо один одного – українці в Сувалках, поляки в Тернополі" реалізовує Тернопільська міська рада спільно із Тернопільською централізованою бібліотечною системою і бібліотекою імені Марії Конопницької в Сувалках. Проєкт виконується за підтримки Європейського Союзу під час програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. Для Тернополя виділили 19 тисяч євро.
  Понеділок, 14 Лютого 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки
У Центрі (Пункті) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки
імені І. П. Котляревського 8 лютого 2022 року відбулася онлайн година спілкування "Щоб робота в Інтернеті була безпечною".
  Вівторок, 30 Листопада 2021 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки
24 листопада 2021 року у Клубі європейського кіно відбулася зустріч із Ніко Лапуновим, головним режисером Полтавського академічного обласного театру ляльок.
  П'ятниця, 18 Червня 2021 Ольга Федоренко Міська бібліотека для дітей Олевської ОТГ Олевськ Бібліотеки
А ви знаєте, що означає дата 9 травня 1950 року? Число 28,12 та цифра 9? Вихованці пришкільного літнього табору «Ліщинка» з Олевська вже знають!
  Четвер, 17 Червня 2021 Ольга Федоренко Міська бібліотека для дітей Олевської ОТГ Олевськ Бібліотеки
Сьогодні при Олевській міській бібліотеці для дітей стартував проєкт євроклубу «Єдність у багатоманітності» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».
  Середа, 09 Червня 2021 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки
8 червня у Центрі європейської інформації ПОУНБ імені І. П. Котляревського відбулася екологічна онлайн-година.
  Понеділок, 17 Травня 2021 Левандовська Ніна Олегівна Євроклуб "Book lover" Житомир Бібліотеки
Бібліотекарі провели для другокласників тематичну вікторину "Євровояж".
  П'ятниця, 14 Травня 2021 Наталія Попова Херсонська обласна бібліотека для дітей м. Херсон Бібліотеки
День Європи в Україні – важлива щорічна подія, яка символізує стратегічний вектор розвитку нашого суспільства. Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки підготувала до Дня Європи насичену програму європейської просвіти для різних вікових категорій користувачів. Більшість заходів святкового Тижня європейської просвіти вже відбулися, адже у 2021 році заходи з нагоди Дня Європи в Україні проходять цілий тиждень - з 9 по 15 травня, багато активностей відбуваються онлайн.
  Четвер, 13 Травня 2021 Прус Людмила Миколаївна Липовецька районна бібліотека для дітей Липовець Бібліотеки
До Дня Європи в Україні, відділ обслуговування дітей Липовецької публічної бібліотеки презентував користувачам виставку – подорож «В Європу через книгу».
  Четвер, 21 Травня 2020 Серба Тетяна Віталіївна Богуславській ЦБС Богуслав Бібліотеки
Бібліотека міста Богуслав долучилась до проекту "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні" . День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
  Вівторок, 19 Травня 2020 Cтороженко Анастасія Григорівна Центральна бібліотека КЗК "Жовтоводська ЦБС" Жовті Води Бібліотеки
16 травня 2020 року Пункт європейської інформації Центральної бібліотеки КЗК "Жовтоводська ЦБС" відзначив онлайн.
  Вівторок, 19 Травня 2020 Cтороженко Анастасія Григорівна Центральна бібліотека КЗК "Жовтоводська ЦБС" Жовті Води Бібліотеки
До Дня Європи в Україні в Центральній бібліотеці міста Жовті Води відкрили Куточок «ЄС на книжковій полиці», створений в рамках проєкту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  Понеділок, 18 Травня 2020 Човніцька Марія Іванівна Тернопільська обласна бібліотека для дітей Тернопіль Бібліотеки
Віртуальний відеокруїз у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей, відділ обслуговування читачів 5-11 класів та дорослих читачів.
  Понеділок, 18 Травня 2020 Човніцька Марія Іванівна Тернопільська обласна бібліотека для дітей Тернопіль Бібліотеки
З нагоди Дня Європи в Україні у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей у відділі обслуговування учнів 5-11 класів експонується книжкова виставка «Європа на книжковій полиці».
  П'ятниця, 08 Травня 2020 Спіріна Зоя Анатоліївна Бібліотека-філія №1 міста Бердянська Бердянськ Бібліотеки
Бібліотека-філія №1 Бердянської централізованої бібліотечної системи долучилась до проекту "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні"
  Вівторок, 05 Травня 2020 Палафірова Наталя Леонідівна Богданівська сільська бібліотека Дніпропетровської обл. с.Богданівка Бібліотеки
Богданівська сільська бібліотека долучається до проєкту " Інформаційна підтримка ЄС -бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні".
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.