«ЄС на книжковій полиці» у Харківській обласній бібліотеці для юнацтва

Вівторок, 09 Липня 2019 Ківшар Надія Сергіївна ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА" Харків Бібліотеки Бібліотеки
Харківська обласна бібліотека для юнацтва приєдналася до проекту «Інформаційна підтримка ЄС — бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Відтепер в нашій читальній залі діє Куточок ЄС з інформаційними матеріалами, які ХОБЮ отримала від Представництва Європейського Союзу в Україні. Завдяки цим матеріалам читачі зможуть дізнатися багато цікавого та корисного про ЄС. Література розрахована на широку аудиторію користувачів різного віку.

До уваги читачів видання, завдяки яким можна дізнатися про історію створення ЄС, особливості навчання в європейський країнах (що актуально для молоді), європейські цінності, відносини України з Європейським Союзом тощо.

Наймолодшим відвідувачам пропонується гра, завдяки якій діти можуть дізнаватись пізнавальні факти про Європу. Тому запрошуємо всіх охочих до бібліотеки! Відкривайте Європу разом з нами!

Усі новини євроклубу "ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА""
Вівторок, 14 Січня 2020
У читальній залі ХОБЮ експонується книжкова виставка, що буде діяти протягом року — «Європа — наш спільний дім».
Четвер, 05 Вересня 2019
На початку нового навчального року бібліотекарі Харківської обласної бібліотеки для юнацтва провели оглядову екскурсію Куточком ЄС для учнів та вчителів-майстрів ліцею «МИР».
Четвер, 22 Серпня 2019
Під час літніх канікул юні читачі Харківської обласної бібліотеки для юнацтва знайомилися з європейськими країнами, граючи.

Більше новин Мереж ЄС
Вівторок, 14 Травня 2024 Мошенець Наталія Олександрівна Черкаська обласна бібліотека для дітей Черкаси Бібліотеки Бібліотеки
Низку заходів провели у Черкаській обласній бібліотеці для дітей з нагоди Дня Європи. Серед них: для учнів 5-9 класів – квести «Ми пізнаємо Європу» та «На побачення з Європою», для молодших читачів – заочну екскурсію «Галопом по Європі».
Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
Субота, 17 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки Бібліотеки
Шанувальників культурно-історичної спадщини Полтавщини, рідного слова об’єднав калейдоскоп «Мій рідний край - моя історія жива», який відбувся 15 грудня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації.