Ласкаво просимо до країн ЄС

  Понеділок, 15 Липня 2019 Жижера Валентина Іванівна Дитяча бібліотека Нововодолазької селищної ради Нова Водолага Бібліотеки

Для користувачів дитячої бібліотеки Нововодолазької селищної ради була проведена віртуальна подорож "Ласкаво просимо до країн ЄС".

В дитячій бібліотеці Нововодолазької селищної ради проводяться різні соціокультурні заходи. Для того щоб діти вміли орієнтуватися в величезному морі інформації та розширювали свій кругозір бібліотекарі проводять тематичні квести і літературні ігри, ерудит – конкурси, віртуальні подорожі.

Так для користувачів бібліотеки була проведена віртуальна подорож «Ласкаво просимо до країн ЄС». Зокрема, діти детальніше ознайомилися з Нідерландами.

З захопленням відкрили для себе та дізналися , що Нідерланди – один із шести членів засновників ЄС і сама толерантна країна. А улюбленим транспортом голландців є велосипед. Крім цього голландці дивовижні люди. Їм вдалося зробити свою країну настільки успішною, що архітектори з усього світу прагнуть перейняти їх унікальний досвід.А найбільше відомі Нідерланди своїми тюльпанами та вітряними млинами.

Після відеоподорожі діти ознайомилися з інформаційними матеріалами та літературою про Європейський Союз, яка представлена в інформаційному куточку «ЄС на книжковій сторінці».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.