Бібліоліто «ЄС на книжковій полиці» разом з Житомирською обласною бібліотекою для дітей

  Понеділок, 12 Серпня 2019 Яковініч Тетяна Сергіївна Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки

Протягом травня – липня 2019 року в Житомирській обласній бібліотеці для дітей презентували куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», завдяки проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні»», що підтримало Представництво Європейського Союзу в Україні.

Наша бібліотека надалі працюватиме у проекті “Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні”. Такі куточки викликають у користувачів інтерес до Європейського Союзу, допомагають підібрати літературу та поповнювати свої знання про ЄС.

А найпершими відвідувачами куточка, створеного у бібліотеці, стали молодші школярі. Наша бібліотека надалі працюватиме у проекті “Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні”.

Дякуємо Представництву Європейського Союзу в Україні та ГО “Молодіжна Альтернатива” за матеріали для оформлення Куточка Європейського Союзу: “ЄС на книжковій полиці”. Завдяки цьому проекту бібліотека долучились до мереж ЄС.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.