Європа - гра «Європа у великому та малому, в історії та мріях»

Вівторок, 13 Серпня 2019 Баклан Світлана Андріївна Олександрівська районна бібліотека для дітей смт. Олександрівка Бібліотеки Бібліотеки
Діти брали активну участь в Європі-грі «Європа у великому та малому, в історії та мріях», під час якої не тільки перевірили свої знання , а й дізналися багато цікавого та нового.

Цього літа відвідувачі Олександрівської районної бібліотеки для дітей пірнули у світ сьогодення країн Європейського Союзу, познайомились з укладом життя, традиціями та кулінарією народів Європи, здійснивши віртуальну екскурсію країнами ЄС.

Читачі з цікавістю переглянули матеріали європейського куточку та з великим задоволенням взяли участь у ігровій програмі: відповідали на питання вікторини «Що я знаю про ЄС», відгадували прапори країн-членів ЄС, брали активну участь в Європі-грі «Європа у великому та малому, в історії та мріях», під час якої не тільки перевірили свої знання , а й дізналися багато цікавого та нового.

А кульмінацією заходу стало кулінарне шоу, де діти скуштували страви народів Європи.

Усі новини євроклубу "Олександрівська районна бібліотека для дітей"
Середа, 16 Жовтня 2019
При районній бібліотеці для дітей працює центр дитячої ерудиції «Еврика».
Одне з засідань, а саме – бібліомікс «Знайомтесь: Європа», було проведено біля європейського куточка
Четвер, 03 Жовтня 2019
В Олександрівській районній бібліотеці для дітей діти здійснили історичний екскурс в далекі 50-ті роки, коли був створений Євросоюз.
П'ятниця, 02 Серпня 2019
Під час літніх канікул в Олександрівській районній бібліотеці для дітей проведено інтелектуально-літературний круїз «Країнами Європи»
П'ятниця, 02 Серпня 2019
6 червня 2019 року в Олександрівській районній бібліотеці для дітей презентували куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці»

Більше новин Мереж ЄС
Вівторок, 14 Травня 2024 Мошенець Наталія Олександрівна Черкаська обласна бібліотека для дітей Черкаси Бібліотеки Бібліотеки
Низку заходів провели у Черкаській обласній бібліотеці для дітей з нагоди Дня Європи. Серед них: для учнів 5-9 класів – квести «Ми пізнаємо Європу» та «На побачення з Європою», для молодших читачів – заочну екскурсію «Галопом по Європі».
Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
Субота, 17 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки Бібліотеки
Шанувальників культурно-історичної спадщини Полтавщини, рідного слова об’єднав калейдоскоп «Мій рідний край - моя історія жива», який відбувся 15 грудня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації.