Відкриття Kуточка Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці»

  Середа, 09 Жовтня 2019 Смоліна Надежда Олександрівна Бориспільська міська дитяча бібліотека Бориспіль Бібліотеки

3 липня відбулося відкриття Куточка Європейського Союзу в Бориспільській міській дитячій бібліотеці. На поличках представлені не лише книги про історію, принципи функціонування, керівні органи ЄС та їх діяльність, європейські цінності, відносини Європейського Союзу та України, а й енциклопедії, художня література, плакати, ігри та інші матеріали.

Kуточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці» - це нова унікальна можливість допомогти людям дізнатися більше про Європейський Союз.

Робота Куточка здійснюватиметься в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Європейський Союз складається з 28 держав-членів. Це унікальний союз країн, заснований на цінностях поваги до людської гідності, свободи, рівності, верховенства права і прав людини.

ЄС налаштований поділитись своїми цінностями та досягненнями з країнами-сусідами. Матеріали цього Куточка допоможуть користувачам бібліотеки підібрати літературу та поповнити свої знання про Європейський Союз.

Матеріали для Куточка дитяча міська бібліотека отримала від Представництва Європейського Союзу в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.