#EUBOOKSHELF для учасників мовних клубів

  Вівторок, 15 Жовтня 2019 Наталія Попова Херсонська обласна бібліотека для дітей м. Херсон Бібліотеки

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки працюють кілька мовних клубів – «English Club», «Kherson Speaking Club», «Deutsch zusammen lernen». Їхні учасники – найактивніші користувачі матеріалів, які пропонує Куточок ЄС.

Група молодших школярів наполегливо вивчає німецьку мову у клубі «Deutsch zusammen lernen», а разом з нею - і політичний устрій, культуру та побут європейських країн, де вона є державною. Гарною підмогою для наших читачів є куточок «ЄС на книжковій полиці», з якого ми разом можем почерпнути багато візуальної інформації про географію та архітектуру європейських країн, прочитати цікаву інформацію рідною мовою про історію ЄС та розвинути свій європейський світогляд через розвиваючі ігри.

Ефективне поєднання вивчення німецької мови та освоєння інформаційно насичених матеріалів європейського куточка допомагає формувати у дітей європейські цінності та виховувати повагу до культури сусідніх країн. Бажаємо нашим вихованцям успіхів у навчанні та наполегливості у вивченні іноземних мов і формуванні європейської свідомості.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.