Відзначаєво Всесвітній День Гідності з Міжнародним євроклубом "PrimeStar"

  Четвер, 21 Листопада 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

Саме сьогодні, 21 листопада , відбулося урочисте відкриття Всесвітнього Дня Гідності. Події проходитимуть за планом у символічний проміжок: з 21 листопада – День Гідності і Свободи України до 9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією.\

#globaldignityday Учні Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів # 1 Охтирської міської ради Сумської за ініціативи членів Міжнародного євроклубу "PrimeStar" ( координатор Мироняк Оксана Василівна) долучилися до відзначення Всесвітнього Дня Гідності.

У реалізації ініціативи нам цього року потужно допомагає Проєкт підтримки організацій лідерів у протидії корупції в Україні USAID_ВзаємоДія. Подія відбувається під патронатом Міністерства освіти і науки України, а нові змістові компоненти також забезпечать Програма розвитку ООН в Україні, Представництво фонду імені Гайнріха Бьолля, Amnesty International в Україні, ГО «Міжнародний інститут інтегрального розвитку», USC Shoah Foundation і ZACHOR Holocaust Remembrance Foundation та звісно ж EdCamp Ukraine.

Серед заходів антикорупційні квести, безпека в інтернеті, вивчення уроків Голокосту та голодомору в Україні, марафон написання листів від Amnesty International, вивчення 17 цілей сталого розвитку ООН.Обіцяємо, буде цікаво та корисно.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.