Дні Європи на дивані

  Субота, 09 Травня 2020 Кондратенко Лариса Сергіївна Мережа Євроклубів Сумщини Суми Євроклуби

Тринадцять років Євроклуби Сумщини разом з Центром євроініціатив, волонтерами й партнерами організовують у Сумах неймовірне свято — Дні Європи.
Це грандіозна подія, наповнена шаленими емоціями, челенджами, майстер-класами та, найголовніше, — надзвичайними людьми!
Шукай нашу сторінку на Фейбуці: https://www.facebook.com/DayE2020/

Безумовно, цей рік вніс свої корективи. І ми сподіваємось, що ви в безпеці та залишаєтесь вдома, добре миєте ручки й набирайтеся сил перед новими звершеннями. А ми, в свою чергу, не можемо залишити вас без традиційних святкувань! Готові?

«ДНІ ЄВРОПИ НА ДИВАНІ» 

Так, ми обрали онлайн-формат. І це значить, що:

  • Ви можете приєднатися до нас в будь-який зручний час і з будь-якої локації!
  • Усі, хто живе в інших містах України та не міг приїхати в Суми, тепер можуть святкувати разом з нами онлайн. Більше того, цьогоріч з нами може святкуватися вся планета!
  • Усі, хто раніше брав участь лише в деяких активностях, можуть долучитися до всіх наших заходів, адже вони — просто у вашому смартфоні! 
  • Вам будуть не потрібні захисні маски, антисептики та дистанція! Лише інтернет, гаджет та трішки часу.

Зібрали для вас список наших онлайн-заходів. Усі вони щодня оновлюються на нашій сторінці Days of Europe 2020 або розпочнуться найближчим часом. Ми наполегливо радимо підписатися, щоб нічого не пропустити

До кожної активності додаємо хештег! Тож, активності, які ВЖЕ онлайн:

✅ Ми винайшли машину часу. І щодня з 21 квітня до 2 травня о 14:00 відправлялися в один із тринадцяти років святкування Днів Європи в Сумах. Як? Все просто — наші Євроклуби Сумщини зібрали архівні кадри та зробили відео. Дивіться їх разом з нами #DayE_rik.

✅ Кожного дня з 18 квітня по 1 травня ми грали в гру "Відгадай, який рік?”. На фото — волонтери, активні учасники, цікаві локації. Все, що було потрібно — згадати, або вгадати, коли зроблений знімок. Шукайте цю активність за хештегом #DayE_vidgaday.

✅ Цьогоріч ми зібрали відеозвернення від колишніх євроклубівців. Це надзвичайно надихаючі відео, в яких вони діляться власними історіями, думками, досвідом і здобутками. Це варто побачити! Ми публікуємо звернення щодня о 15:00 з хештегом #DayE_Memories.

✅ Кожного дня о 17:00 ми знайомимося з мультфільмами з Європи в рубриці “Мультяшки-пізнавашки”. Ми не просто їх дивимося, а ділимося цікавою інформацією та обговорюємо! #DayE_Multashki

✅ Раз у три дні о 19:00 у нас виходить рубрика "ТОП-10 маловідомих фактів про країни Європи". Повірте, деякі з них вас точно здивують! #DayE_TopTen

✅ 25 квітня ми запустили чек-листи для сторіз в Інстаграмі та Фейсбуці. Знайти їх можна на сторінці “Євроклуби Сумщини” в Інстаграмі або Days of Europe 2020. Зберігайте собі та виконуйте завдання. Нові чек-листи виходять щонеділі з хештегом #Day_E_stories.

✅ Сьогодні, 3 травня, о 13:00 ми запустили челендж “Вгадай, де я?” Так як в умовах карантину ми не можемо подорожувати, то будемо розігрувати тематичні сценки. Євроклубівці Сумщини підготують невеликі відео, а ми спробуємо відгадати країну. #DayE_doma Активності, що СКОРО розпочнуться:

✅ З понеділка, 4 травня, волонтер з Німеччини Ріхард почне публікувати кулінарні рецепти Європи. Початок о 16:00. Буде цікаво! #DayE_cook

✅ Давно хотіли освоїти нові навички, але не знаходили компанію чи мотивацію? У нас є круте рішення — з 5 травня о 18:00 стартують майстер-класи від євроклубівців, координаторів, іноземних і локальних волонтерів. Вам покажуть спортивні вправи, навчать готувати піцу, шити ляльки тощо! Майстер-класи оновлюватимуться через день. Не пропустіть! #DayE_zroby

✅ З 6 травня о 20:00 ми почнемо показувати “Казки на ніч”. Це ініціатива, в рамках якої волонтери Європейського корпусу солідарності та добровольці з різних країн Європи розкажуть свої народні казки мовою оригіналу. Наша мета — разом вивчати мову “на слух”, дізнаватися, як вона звучить і спробувати зрозуміти сенс. Казки оновлюватимуться раз на два дні під хештегом #DayE_kazka.

✅ У будь-який час на сторінці з'являтимуться 8 раундів рубрики "Дві правди". Перевіряйте свої знання або здобувайте нові,обираючи 1 неправдивий факт з трьох. Виграйте приз, який розділите з другом. Відстежуйте за #DayE_pravda.

✅ Також ми організовуємо квізи на тему Європейських цінностей. Долучитися до них можна буде з 7 травня. Готові до інтелектуальних ігор? Слідкуйте за оновленнями та шукайте новини за хештегом #DayE_kviz.

✅ @Інфоцентр готує для вас круту інфографіку про вплив програм Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності на життя української молоді. Але для цього нам потрібна допомога! Брали участь у тренінгах або молодіжних обмінах? Чи можливо були волонтером Європейського корпусу солідарності? Заповніть легку та анонімну анкету: https://cutt.ly/Fya7QD6.

✅ Щороку в Сумах до Днів Європи ми проводили “Єврофутквест”. Зважаючи на те, що цьогоріч ми не можемо зібратися в групи в реальному житті, то пропонуємо пограти всі разом в онлайн! Зовсім скоро ми запустимо гру за мотивами звичного для нас “Єврофутквест”. Не проґавте! #DayE_footquest

✅ Також ми плануємо провести онлайн-зустріч з представниками Грузії (Student-Youth Council EuroClub) та всіма бажаючими! Разом ми обговоримо європейські цінності, молодіжні політики та пріоритети. #DayE_telemist

✅ Саме в День Європи 16 травня відомі люди та наші партнери вітатимуть сумчан та українців зі святом. Відстежуй за #DayE_vitannya 

Ось такими насиченими будуть наші Дні Європи 2020. Знаємо точно, що все заплановане вдасться лише з вашою підтримкою та активною участю! Долучайтеся до Days of Europe 2020! 

Найбільш активні учасники отримають від нас заохочувальні подарунки!

Ще раз - хештеги:

  1. Вгадай рік #DayE_vidgaday
  2. Відео по роках #DayE_rik
  3. ТОП-10 #DayE_Topten
  4. "Мультяшки-пізнавашки” #DayE_multashki
  5. Ексєвроклубівці #DayE_memories
  6. Чек-лист для сторіз #DayE_stories
  7. Рецепти #DayE_cook
  8. Вгадай, де я? #DayE_doma
  9. Казки на ніч #DayE_kazka
  10. Майстер-класи від євроклубів #DayE_zroby
  11. Дві правди #DayE_pravda
  12. Квізи #DayE_kviz
  13. Грузія-Україна #DayE_telemist
  14. Привітання #DayE_vitannya
  15. Інфографіка від Інфоцентру #DayE_EPlus.Ukraine
  16. Єврофутквест #DayE_footquest

Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.