Дні Європи в Україні! Святкуємо онлайн! День другий! Новини від євроклубу EuroMix

  Середа, 13 Травня 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Кожного дня багато івентів присвячених Дням Європи в Україні.Євроклубівці створюють свої івенти приєднуються до інших! Але спільна європейська ідея об'єднує кожного!

  1. Пройшли Євровікторину від Берлін Ольги «Цікаво про Європу». Приєднуйтесь за посиланням https://forms.gle/ShY5owKsBonQtpGa8 -дуже цікаві запитання
  2. Продовжуємо онлайн конкурс колажей використовуя різні онлайн інструменти Fotoramia, Fotor, Fotorjet, Postermywall, pixiz, getloupe та інші на тему "Dreaming about Europe"-"Мріючи про Європу", та голосування за найкращий колаж в Tricider (12-16.05) https://padlet.com/oksanastykh/3qike99706b4t6jn http://www.tricider.com/brainstorming/3LP9AZE6rbh Приєднуйтесь!
  3. І здійснилась онлайн зустріч з нашими партнерами по міжнародним проектам євроклубом м.Марганця з проведенням євроквесту та створюванням інтерактивної карти з елементами дискусії.

Запитання які обговорювались на трьох мовах: українською, російською та англійською:

  1. Respect People. Повага до людей Why is it important to respect people of different nationalities, races, religions, education and physical abilities? Чому так важливо поважати людей різних національностей, рас, релігій; чому освіта та фізичні можливості не мають впливати на рівень поваги?
  2. Повага до батьків FamilyValues. Семейные ценности Why do family values influence our realising of European values and collaboraition? Why is it one of the treasures of HUMAN DIGNITY?Чому, на вашу думку, сімейні цінності вагомо впливають на формування свідомого сприйняття європейської єдності та її збереження?
  3. Співробітництво How can collaboration tools in any area help having successful EU? Як можна досягти успішного співіснування в Європейському Союзі завдяки співпраці?
  4. Переробка відходів та сміття Recycling. Переробка сміття та побутових відходів опис Why are some European countries successful in recycling? Чому деяким країнам Європи , на вашу думку, вдається вирішити проблему сміття шляхом переробки дуже ефективно?
  5. Природні ресурси ( невідновлювальні та відновлювальні)
  6. Коли створили Євросоюз European Union. Try to guess, why the quiz questions are located in these countries, share your ideas. Чому на вашу думку, запитання розташовані саме в цих країнах? Поділіться ідеями з іншими.
  7. Освіта Education. Why is education one of the GLOBAL GOALS? Чому освіта посідає одне з найважливіших місць в списку чеснот, які впливають на свідоме розуміння поняття "європеєць"?
  8. Здорове харчування How can healthy eating influence the lyfestyle of any european citizen? Чому, на вашу думку, здорове харчування впливає на здоров'я будь-якої європейської нації?
  9. Europe Day. День Європи When was this day celebrated at the first time? Коли вперше відзначили День Європи? Дякую координатору "MerryBox" Яні Цикунковій за створення цікавого івента на якому були присутні 22 євроклубівця з 3 Євроклубів (ХЗОШ № 91, ХЗОШ № 60, НВК № 10 м.Марганця) З інтерактивною картою можливо познайомитись за посиланням https://www.google.com/maps/d/edit?mid=17VCu00IzlEsZ_ybyszr9T2qjaxFYZxQz&ll=60.79191252146738%2C16.627992827673324&z=4

Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.