Онлайн фестиваль "З Днем народження, Європо!"

  Субота, 16 Травня 2020 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби

Євроклуб "Вікно в Європу" у співпраці з Євроклубом "Астра" організував та провів районний онлайн вестиваль"З Днем народження, Європо!"

Цьогорічні події перевели наше активне життя в онлайн, і як добре, коли чудова ідея Ольги Берлін, координатора Євроклубу "Астра" з Кропивницького - організувати святкування Дня Європи в Україні онлайн - дозволила провести хоч і невеликий, місцевий, але живий і цікавий фестиваль для молоді Мурованокуриловецького району, що на Вінниччині.

За сприяння місцевого Будинку дитячої та юнацької творчості ми поширили оголошення про онлайн-фестиваль та запросили до участі юних талановитих музикантів, співаків, майстрів та кухарів. Їх відео та фото роботи було опубліковано на сторінці Фейсбук КЗ "Мурованокуриловецький РБДЮТ", тож до святковий натрій від їх робіт отримували і відвідувачі сторінки.

Крім того, на цій же сторінці ми вели щоденник нашої участі у проєкті "День Європи онлайн" Євроклубу "Астра", тож свої відео ідеального європейського містечка, привітань до Дня Європи, презентації європейських страв та пісні, фото юної модної дизайнерки у жанрі "фейс-арт" ми публікували також.

Вже у день фестивалю - 16 травня - перший вітальний пост був, звісно, присвячений гімну ЄС, для якого було обрано неймовірне відео флешмобу оперного оркестру м. Сабаден, продовжилось - вітанням від наших першого та другого президентів Євроклубу, а о десятій стартував веб-квест, яким раді поділитися з вами - https://drive.google.com/open?id=1BSTaqu-KPx69dXYL-MhWSLBZgh9r4jz3  перший переможець якого з'явився вже за 12 хв:), а опісля ми визначили переможців конкурсу талантів.

Свято - це завжди робота великої команди, і нам приємно завжди відчувати дружню, консультаційну, і, що не менш важливо, матеріальну підтримку Представництва ЄС та команди проєкту Євроквіз - адже саме завдяки цьому наші переможці отримають ексклюзивні сувеніри. Свято триває, а отже - миру, добробуту та процвітання усім народам Європи!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.