Святкування Дня Єваропи Онлайн!

  Понеділок, 18 Травня 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Святкування Дня Європи онлайн було справжнім святом цього року ! Дякуємо за святковий настрій!

Наша Євроклубівська спільнота вітали один одного та всіх з Днем Європи. Особливим подарунком було святкування #ДняЄвропиОнлайн від команди Кропивницького 16 травня. Дякуємо Ользі Берлін, Олені Арутюнян та їх команді за неймовірну атмосферу, за класну організацію, за чудові номери, за конкурси, за все!!!

70 людей, які прийшли на свято, вітали один одного. Я брала участь у мініхештеговому флешмобі #ДеньЄвропиОнлайн, де розповіла яка європейська цінність мені найближча та згадала , як в минулі роки ми святкували це свято. Взяла участь у конкурсі#ЄвропейськіКольориУкраїни , де розповіла, як відбулась моя перша подорож до Європи та знайшла фото з подорожей до різних країн. 1 місце у Teamquizi від Euroquiz ,ще раз довело мені що недаром кожного дня проходжу євровікторину, збирая квізкойни на сайті https://euroquiz.org.ua/euroquiz .

Особливо вразив квест IQ 180 від Яна Удовіченка. Дуже цікаві завдання з несподіванними розгадками. Скільки радості було дійти до 10 останнього завдання. Тепер я знаю і про шифр Цезаря, і про двійниковий код,і про азбуку Морза… Як добре , що в нас є таке свято як День Європи! Для нас євроклубівської спільноти цей день найголовніше свято!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.