Підсумки святкування Дня Європи Онлайн Євроклуб "EuroMix"

  Четвер, 21 Травня 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Цього року святкування Європи ми проводили онлайн.Але цей тиждень святкування був дуже креативний та суперовий. Було проведено багато різних цікавих івентів нашими євромережами.

Хочемо підвести підсумки.Дякуємо всім євроклубам , яки доєднались до наших заходів: ХЗОШ № 160,78,60,57,152,131,150,ХСШ № 66, 109,Євроклубу MerryBox м.Марганца НВК № 10, Черкаському Євроклубу You and Me, Поторицьку школу Львівської області, Новопетриківську школу Донецької області.

Більше ніж 100 учасників взяли участь у нашому святкуванні Дня Європи. В онлайн опитуванні "Що ти знаєш про Європу?" 63 людини відповідали на різні запитання. Більшість респондентів знають, що одна з найбільших європейських країн це Україна. Багато респондентів відповіли що День Європи святкують 16 травня, мабуть тому що День Європи в Україні святкували в цьому році 16 травня досить красиво Скільки країн в ЄС більшість відповіла вірно 28 А що ж до Європейських цінностей улюбленними цінностями виявились толерантність, мир, свобода та права людини.

Помріяли ми і про Європейські країни, куди хотілось би поїхати, та згадали, де ми вже були. Було проведено 2 онлайн зустрічі з Євроклубами Марганця, Черкас, ХЗОШ № 160. Ми брали участь у святкуванні Дня Європи Онлайн від м.Кропивницький, де здобули перемогу у тимквізі. Нам вдалося пройти неперевершаний квест від Яна Удовіченка У Конкурсі малюнків "з Європою в серці"взяли участь 30 учасників і проведено голосування.

Всі малюнки чудові, дуже дякуємо всім!Голосування закінчиться через 5 днів. У конкурсі Колажів Dreaming about Europe взяли участь 20 учасників та подарували нам 53 шедевра про різні країни Європи https://padlet.com/oksanastykh/3qike99706b4t6jn?fbclid=IwAR3c0G5a6mqRUU3zDjClbfrXGFnf918jdwW44KQNORALMOVWEZkmIIwKhHQ 

Чекаємо на зустріч з тобою Європа після відкриття кордонів!! До наступного Дня Європи!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.